Young Graduate Trainee Program

Bedrijfsnaam: 
Trifinance
Bedrijfsomschrijving: 
TriFinance is een eigentijdse en pragmatische organisatie die de groei van mensen op de eerste plaats heeft staan. Wij geven de voorkeur aan een organisatie die gebaseerd is op rollen waar werknemers ownership kunnen nemen over verschillende rollen binnen hun huidige functie. Deze aanpak stimuleert cocreatie en verhoogt ook Economies of Motivation®️. Als onze professionals groeien, groeit TriFinance ook. Onze klanten plukken de vruchten van de intrinsieke motivatie van onze mensen. Juist daarom geven wij de voorkeur aan Economies of Motivation® boven Economies of Scale.
Job
Sector: 
Bank en verzekeringen
Boekhouden en financiën
Consultancy
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

Dus, je bent op zoek naar een job waar je voldoening uit haalt? Eentje waar je zelf je projecten uitkiest omdat ze je op de juiste weg van je carrièrepad zetten? En die in één keer ook in lijn liggen met je ambities en interesses?

Kijk niet verder, TriFinance heeft dé vacature voor je!

Jouw uitdaging

Je project locatie zal afhangen van je gewenste werkregio. Met kantoren in Antwerpen, Zaventem, Hasselt, Gent, Roeselare en Louvain-la-Neuve zijn we actief binnen heel België.

Kom je net van de schoolbanken en ben je op zoek naar een echte partner om je professionele carrière een boost te geven? Bij TriFinance stippel je je eigen carrièrepad uit. Wij bieden je uitdagende projectenondersteuning en training om je carrière doelen te bereiken tijdens een tweejarig trainee program.

Als je als pas afgestudeerde aan je carrière begint, kom je terecht in ons Young Hub programma: een trainee program voor de eerste twee jaar na het afstuderen. We beginnen met een Bootcamp waarin we belangrijke onderwerpen in finance en consulting behandelen. We besteden aandacht aan soft skills en zorgen voor veel leuke momenten en teambuilding activiteiten. 

Daarna doe je ervaring op in allerlei soorten bedrijven via uitdagende projecten in verschillende financiële functies. Afhankelijk van je interesses proef je van verschillende soorten werkomgevingen, zoals multinationals, KMO’s, banken en verzekeringsmaatschappijen of de (semi-)publieke sector. Je start op projecten waar we je vertrouwd maken met de basisprincipes van de processen. Tegelijkertijd krijg je gedrags- en competentietrainingen. Bij elke verandering van omgeving of project groei je zeker als professional. Uitdagend genoeg voor jou?

Gewenst profiel: 

... Me inc.®'ers die willen werken in een dynamische en motiverende omgeving met een open en vertrouwensvolle bedrijfscultuur.

Je hebt:

 • een master- of bachelordiploma; 
 • een oprechte interesse in verschillende domeinen ((finance, risk & compliance, operations, en digitalisering);
 • een proactieve en pragmatische ingesteldheid;
 • geen angst om 'je handen uit de mouwen te steken' terwijl je werkt aan zowel operationele als adviesprojecten;
 • goede kennis van het Nederlands en/of het Frans en het Engels.
Wij bieden: 

Dankzij de Total Reward Approach krijg je bij TriFinance de kans om je loopbaan in eigen handen te nemen en te blijven groeien. We dagen je uit met boeiende en inspirerende projecten, maar je volgt vooral je eigen pad. Je kunt daartoe rekenen op een ruim aanbod aan opleidingen, knowledge sharing sessies, mentoring en coaching.
Uiteraard zorgen we ook voor een bijzonder veelzijdig loonpakket dat bestaat uit: 

 • een competitief salaris;
 • een bedrijfswagen (Mini/BMW) met tankkaart;
 • smartphone met abonnement;
 • een netto-onkostenvergoeding;
 • maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag;
 • ecocheques twv 250 euro per jaar (pro rata);
 • een groeps- en hospitalisatieverzekering;
 • flexibele werkuren;
 • 32 vakantiedagen;
 • een aantrekkelijk cafetariaplan. 

Met leuke initiatieven en een open cultuur waar collega’s hun kennis delen en elkaar vooruithelpen, zorgen we ervoor dat je je goed voelt in je job. Samen bouwen we aan jouw professionele én persoonlijke groei. Bij TriFinance zijn we er immers van overtuigd dat jouw groei en ontwikkeling betere oplossingen oplevert voor onze klanten. 

Wij zijn een netwerkorganisatie gericht op pragmatische Consultancy. We zijn 800 man sterk en actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. We ondersteunen onze klanten en opdrachtgevers met advies en implementatie diensten.

Werken bij TriFinance betekent, dat jouw groei centraal staat. Wij zijn ervan overtuigd, dat jouw groei en ontwikkeling betere oplossingen oplevert voor onze klanten. Wij noemen dit: “Furthering people for better performance in Do-How”.

Hoe solliciteren?: 

Interesse? Leuk!

Stuur een berichtje naar mouammar.chouikh@trifinance.be en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Rechtstreeks online solliciteren kan hier

Nog eerst even browsen op onze website, en onze Total Reward Approach wat verder uitpluizen? 

Neem hier zeker even een kijkje! 

Tot snel!

Locatie: 
Regio Brussel/Vlaams-Brabant
Deadline: 
24/01/2023 - 14:45 tot 24/04/2023 - 14:45