Workshop: Werk zoeken in de toekomst

Ben je op zoek naar werk maar je weet niet goed waar te starten? Of wat je juist zoekt? Heb je goesting om op ontdekkingstocht te gaan in de toekomst en jouw eigen mogelijkheden te exploreren? Kom naar onze inspirerende workshop en geef vorm aan jouw toekomstige job!

Wat kan je verwachten?

Een speelse dag met handvaten om verder het bos door de bomen te zien.
De dag is opgebouwd in 3 onderdelen, waar we telkens rond een aantal themavragen werken:
1. Wie ben ik? Wat geeft me energie? Wat kan ik goed?
2. Hoe evolueert de arbeidsmarkt? Wat zijn mogelijke trends? Wat zijn mogelijke richtingen? Hoe kan je omgaan met een onvoorspelbare tendensen?
3. Wie ben ik in de verschillende verhalen? Hoe kan ik mezelf een richting geven en oriënteren? Welke rol kan ik spelen in de arbeidsmarkt van de toekomst? Wat zijn de bouwstenen van mijn toekomstige job?

Wat is het resultaat?

​Op het einde van de dag heb je niet alleen gelijkgestemden ontmoet maar een vruchtbare bodem opgebouwd om jouw volgende stappen verder vorm te geven. Aan de hand van inspirerende methodieken krijg je handvaten aan gereikt om jouw eigen loopbaan verder vorm te geven. Je krijgt inzicht in allerlei evoluties in de arbeidsmarkt via scenariodenken en exploreert jouw eigen missie in dit grotere verhaal via het japanse concept ikigai.

Cool, hoe kan ik me inschrijven?

Ga naar de website voor meer informatie en schrijf je in

 

Datum: 
zaterdag, 19 oktober, 2019 -
09:30 tot 17:30
Locatie: 
Hoeve Corfs
Organisatie: 
Toekomstlabo
Stad/gemeente: 
Wellen
Thema: