WORKPLACE IN THE CLOUD

Bedrijfsnaam: 
Savaco NV
Bedrijfsomschrijving: 
Savaco is een lokale IT-topspeler met een gezonde groeiambitie die toonaangevende bedrijven in Vlaanderen begeleidt in hun digitale transformatie. Elke dag bouwen we als een sterk team van 200+ bekwame en enthousiaste medewerkers aan onze stevige en kwaliteitsvolle reputatie die op 30 jaar expertise is gefundeerd.
Straat + nummer: 
Beneluxpark 19
Postcode: 
8500
Stad/gemeente: 
Kortrijk
E-mail: 
arne.vanroose@savaco.com
Stage
Inhoud aanbod voor stage of werkplekleren: 

Met Windows 365 en Azure Virtual Desktop richt Microsoft volop zijn pijlen op de nieuwe digitale cloud-werkplek.

Het doel van deze stage is om deze nieuwe oplossingen uit te testen en hun sterktes en zwaktes in kaart te brengen. Hierbij is aandacht voor de kostprijs, management, security, scalability etc.

Na het in kaart brengen van de werkplek noden, kun je op basis van Windows 365, Azure Virtual Desktop, Microsoft Endpoint Manager, Citrix Virtual Apps and Desktops for Azure, MSIX App Attach, etc. de digitale werkplek in de cloud opbouwen met behulp van de verschillende platformen/tools. Belangrijk hierbij is de flexibiliteit, gebruiksgemak en veiligheid voor de eindgebruiker, zonder de beheersbaarheid voor de IT-dienst uit het oog te verliezen.

Tijdens deze stage leer je een digitale werkplek in de praktijk opbouwen en beheren, en kom je in aanraking met grote verscheidenheid aan technologieën. Daarnaast leer je ook hoe procedures en documentatie voor eindgebruikers aan de basis verschillen aan deze voor de beheerders.

Gewenst profiel: 
  • Workplace Management en al zijn facetten is voor jou de toekomst en je bent gebeten door de mogelijkheden van de cloud.
  • Je wil graag veel bijleren over Workplace Management & Virtualization en het dagdagelijks beheer hiervan. 
  • Je communiceert goed en deelt graag jouw kennis met anderen. Je kan een technische oplossing uitwerken en hebt oog voor een goede documentatie. 
  • Je behoudt het overzicht en je bent in staat een duidelijke in kaart te brengen welke oplossingen in welke scenario’s zijn aangeraden. 

 

Opleidingsprofiel: 
Bachelor in de elektronica-ICT: ICT
Bachelor in de toegepaste Informatica
Hoe kandidaat stellen?: 
Gewenste periode voor stage/werkplekleren: 
2e semester
Deadline: 
woensdag, 15 september, 2021 - 15:15 tot dinsdag, 15 maart, 2022 - 15:15