Verpleegkundige/Technoloog Isotopen (m/v/x)

Bedrijfsnaam: 
AZ Jan Palfijn Gent
Bedrijfsomschrijving: 
Het AZ Jan Palfijn Gent is een algemeen openbaar ziekenhuis met 526 erkende bedden. Wij zijn een sterke regionale speler en stellen meer dan 1.100 medewerkers en 141 artsen te werk. Naast het vast zorgaanbod, investeert het ziekenhuis in welbepaalde specialismen en disciplines. In 2012 werd het ziekenhuis volledig vernieuwd. Onder meer onze verpleegafdelingen, operatiezalen, raadplegingen en kritieke diensten steken in een nieuw jasje. In het door NIAZ geaccrediteerde ziekenhuis omringen wij onze patiënten met de beste, kwalitatieve zorg.
Job
Sector: 
Gezondheidszorg
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

We zijn op zoek naar een verpleegkundige of medische beeldvormer die op de afdeling isotopen zorgt voor onze patiënten. Dit gaat vanaf de planning van de onderzoeken tot de aanmaak en inspuiting van de speurstoffen en het verrichten van de isotopenscans. Daarbij ben je ook verantwoordelijk voor de beeldverwerking, kwaliteitscontroles, administratieve verwerking van de onderzoeken en het stockbeheer van de radiofarmaca. 

We zijn een klein team waar 4 verpleegkundigen nauw samenwerken met elkaar en met de artsen. 

Technische vaardigheden zijn van belang om hoog kwalitatieve scintigrafieën af te leveren. Gezien de nood aan goede planning van de onderzoeken wordt communicatief talent ook sterk gewaardeerd. 

Onze dienst Isotopen is volop in vernieuwing en beschikt weldra over 2 SPECT/CT-camera's. Voor de  PET/CT-activiteiten werken de artsen samen met het Marie Curie PET/CT-centrum. 

Als verpleegkundige/medische beeldvormer ben je niet rechtstreeks betrokken bij het uitvoeren van deze onderzoeken. Je helpt wel bij het inplannen van deze PET-onderzoeken en het goed informeren van onze patiënten over de nodige voorbereidingen. De nucleaire behandelingen worden uitsluitend door onze artsen verricht, maar ook hier heb je een belangrijke coördinerende rol bij het ondersteunen van raadplegingen en bestellen van de radiofarmaca. 

Gewenst profiel: 

Diploma

 • Je beschikt over een bachelordiploma in de verpleegkunde (vroeger graduaat in de verpleegkunde - A1) OF je bent gegradueerde in de verpleegkunde (vroeger gebrevetteerde in de verpleegkunde - A2) OF je beschikt over een bachelor in de Medische beeldvorming

Ervaring

 • Ervaring is een pluspunt 
 • Je bent bereid in een uurrooster te functioneren tussen 7u45 en 17u op weekdagen
 • Geen weekendwerk noch feestdagen

Jobtime

 • 80% of 100%

 

Wij bieden: 

Wij bieden een contract van onbepaalde duur, op weddenschaal C3-C4 (A2-verpleegkundige), BV1-BV2-BV3 (A1-verpleegkundige).

Het gaat over een voltijdse tewerkstelling (38u) of 4/5 tewerkstelling (30,4u) met onmiddellijke indienststelling (met opzegtermijnen wordt rekening gehouden).

Een bruto geïndexeerde maandwedde tussen 2.306,83 euro (0 jaar anciënniteit) en 3.851,96 euro (27 jaar anciënniteit) voor een HBO5 verpleegkundige, index op 1 april 2020. Dit bedrag dient verhoogd te worden met de reglementaire vergoedingen.
Een bruto geïndexeerde maandwedde tussen 2.531,70 euro (0 jaar anciënniteit) en 4.243,69 euro (23 jaar anciënniteit) voor een bachelor verpleegkundige, index op 1 april 2020. Dit bedrag dient verhoogd te worden met de reglementaire vergoedingen. 
De deeltijdse brutolonen worden a rato berekend.

Bijkomende voordelen:

 • Maaltijdcheques van 5 euro / gewerkte dag 
 • Gratis hospitalisatieverzekering voor personeelsleden en gunstige aansluitingsmogelijkheden voor gezinsleden
 • Terugbetaling openbaar vervoer (De Lijn + NMBS)
 • Fietsvergoeding van 24 cent per afgelegde kilometer 
 • 20 wettelijke verlofdagen + 6 bonusdagen Jan Palfijn (in geval van een voltijdse tewerkstelling, bij deeltijdse tewerkstelling worden verlof- en bonusdagen a rato berekend)
 • Bedrijfsrestaurant met personeelstarieven en ruim aanbod aan koude en warme maaltijden
 • Vlotte bereikbaarheid en personeelsparking
 • Mooie en groene omgeving langs de Gentse Watersportbaan
 • Volledig vernieuwd ziekenhuis
 • Mogelijkheid lidmaatschap sociaal fonds Sodigent (geboortepremie, Sinterklaasfeest, kortingsacties,...)
 • Aanvullende groepsverzekering (tweede pensioenpijler)
 • Attractiviteits- en eindejaarspremie 
 • Mogelijkheid tot fietslease
 • Alle relevante ervaring in de zorg wordt volledig mee overgenomen. 
Hoe solliciteren?: 

Interesse om ons team te komen versterken?
Stuur ons dan vandaag jouw gegevens en motivatiebrief elektronisch door via deze jobsite.

Heb je een bijkomende vraag?
Neem telefonisch contact op met Cel Werving en Selectie (09/224.71.91 of 09/224.71.96)

De selectieprocedure bestaat in eerste instantie uit een CV-screening en/of telefonische screening.

Deadline: 
14/10/2020 - 16:15 tot 12/01/2021 - 16:00