Thuisverpleegkundige met drive én goesting!

Bedrijfsnaam: 
Mederi NV
Bedrijfsomschrijving: 
Dé partner bij uitstek voor zelfstandige praktijken thuisverpleging met een visie! De service van Mederi bestaat uit ondersteuning om de werking van een zelfstandige praktijk thuisverpleging te vereenvoudigen en bovendien de praktijk te ontzorgen. Je geniet van de ondersteuning die je zelf wenst. Op maat van de noden van jouw praktijk.
Job
Sector: 
Gezondheidszorg
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

Versterking zelfstandige praktijken thuisverpleging Vlaanderen & Brussel

Het belang van de thuiszorgsector is de laatste jaren serieus toegenomen. Door de verschuiving van zorg van de ziekenhuizen naar de thuisomgeving en de vergrijzing blijven steeds meer mensen thuis om zorgen te ontvangen. Een goede zaak, maar daar hebben we extra handen voor nodig.

Zit jij als verpleegkundige vol goesting om de handen uit de mouwen te steken in de thuisverpleging? Fijn! Heel wat van onze zelfstandige praktijken zijn op zoek naar de perfecte aanvulling van hun team.

Waar je terecht komt? Dat verschilt van praktijk tot praktijk. Er zijn kleinschalige teams die hun eerste groeistappen zetten. Of er zijn grotere praktijken die met verschillende teams werken. Er zijn praktijken die gericht zijn op algemene verpleegkundige zorgen en er zijn praktijken die zich specialiseren in bijvoorbeeld oncologische zorg of zorg voor personen met een beperking. Eén ding is zeker, met meer dan 200 praktijken in Vlaanderen en Brussel is er zeker wel eentje in jouw buurt.

Wat deze zelfstandige praktijken allemaal verbindt? Wij. Stuk voor stuk kozen ze ervoor om begeleid te worden door één van onze praktijkcoaches. Een coaching traject waarin ze zichzelf en hun praktijk recht in de ogen durven kijken. Omdat ze willen groeien, nóg beter willen worden en omdat ze ervan overtuigd zijn dat ze dat samen beter kunnen. Sterk, al zeggen we het zelf.

 

Gewenst profiel: 

De thuisverpleging, dat biedt mogelijkheden

Of je nu volledig wil springen of eens voorzichtig wil aftasten, er is geen enkele sector zo flexibel als de onze. Hoofdberoep, bijberoep, voltijds, deeltijds, als loontrekkende in dienst of in een zelfstandig statuut. Alles kan.

Ben jij verpleegkundige en heb jij een gezonde portie drive én goesting om iets te betekenen binnen één van onze zelfstandige praktijken? Laat dan van je horen via staf@mederi.be met CV en motivatie. Graag ook even aangeven in welke regio je aan de slag kan. Wij maken de connectie met één van onze praktijken en hopen zo op een match made in heaven.
 

Wij bieden: 

Verschillende van onze praktijken over heel Vlaanderen en Brussel zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven thuisverpleegkundigen. Voltijds, deeltijds, in loondienst of zelfstandig, als er maar de nodige drive in zit....

Ook stages zijn mogelijk in vele van onze praktijken.  

Hoe solliciteren?: 

Graag CV en korte motivatietekst sturen naar staf@mederi.be

Locatie: 
We zoeken over heel Vlaanderen en Brussel.
Deadline: 
15/04/2021 - 15:00 tot 14/07/2021 - 15:00