Tekenaars Bouw (M/V/X)

Bedrijfsnaam: 
VIVAQUA
Bedrijfsomschrijving: 
VIVAQUA is een van de belangrijkste openbare waterbedrijven van België. Het produceert drinkwater en zorgt in het Brusselse Gewest voor de dienstverlening in verband met waterdistributie en -controle, beheer van de rioolnetten en strijd tegen de overstromingen. VIVAQUA stelt momenteel 1 350 mensen tewerk. Het biedt boeiende en uiteenlopende functies met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden in een strategische sector.
Job
Sector: 
Bouw en immobiliën
Kunst en cultuur
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

Als tekenaar bouw maakt u deel uit van een team en voert u studies uit die nodig zijn voor bouw- en architectuurprojecten, stelt u de overeenstemmende prijsramingen op en maakt u de documenten op om vergunningen te verkrijgen.

Gewenst profiel: 
  • U bent in het bezit van ten minste een getuigschrift van het hoger secundair onderwijs en ten hoogste een bachelordiploma, richting bouw, architectuur of openbare werken (of een aanverwante richting)
  • U kunt meerdere projecten/werkterreinen tegelijk tot een goed einde brengen
  • U houdt zich aan de deadlines en bereikt de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen
  • U bent flexibel en autonoom en kunt onvoorziene omstandigheden de baas
  • Bij de aanwerving bent u in het bezit van een rijbewijs B
Wij bieden: 

VIVAQUA's aanbod

  • Een aantrekkelijke functie in een van zijn kernactiviteiten, in een bedrijf dat zijn vele waarden hoog in het vaandel draagt en dat momenteel een metamorfose ondergaat
  • Een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur met een brutomaandloon van minimaal 3 109 euro (basisbarema), dat overeenstemt met de taken en de uitdagingen van de functie
  • Allerlei extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering, verzekering 'ambulante gezondheidszorg', maaltijdcheques, tegemoetkoming in de openbaarvervoerkosten, ...)

U wordt aangeworven als u voor het examen bent geslaagd en op basis van de rangschikking van dat examen. De geslaagden die niet onmiddellijk kunnen worden aangeworven, zullen worden opgenomen in een wervingsreserve.

Hoe solliciteren?: 

U kunt meer informatie over het examenprogramma vinden op onze website: http://www.vivaqua.be/nl/werkgelegenheid/gezochte-profielen#TEKENAARS BOUW (M/V/X)

Als u in deze aanbieding geïnteresseerd bent, zend dan uw motivatiebrief, uw volledig cv en een kopie van uw hoogste diploma naar HR@vivaqua.be, t.a.v. de verantwoordelijke voor de Selectie, Keizerinlaan 17-19, 1000 Brussel.

Uiterste datum van inschrijving: zondag 17 november 2019

VIVAQUA voert een beleid inzake diversiteit, non-discriminatie en gelijkheid van rechten. We garanderen een gelijke behandeling en toegang tot de selectieprocedure voor iedereen.

Locatie: 
Brussel
Deadline: 
07/10/2019 - 00:00 tot 17/11/2019 - 00:00