Teeltbegeleider

Bedrijfsnaam: 
Hays
Job
Sector: 
Landbouw en voedingsindustrie
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

Samen met onze klant, een internationale speler binnen de voeding regio West-Vlaanderen, zijn wij vanuit Hays Life Sciences Kortrijk op zoek naar een Teeltverantwoordelijke.

  • Bachelor in een voedingsgerelateerde richting
  • Sterke affiniteit met de landbouw en voeding
  • Regio West-Vlaanderen

Als Teeltverantwoordelijke in dit voedingsbedrijf sta je in voor de opvolging van de teelten. Hierbij beheer je de verschillende producten, controleer je de kwaliteit ervan en zoek je naar verbeteringen en optimalisaties van het assortiment . Verder voorzie je de telers van voldoende advies doormiddel van je kennis en expertise. Daarnaast bezoek je zelf actief de velden om de evoluties, de verschillende fases en de kwaliteit van de producten te vergelijken en op te volgen. Tot slot bepaal je het verloop van de oogsten, stem je deze af met de productie en ben je verantwoordelijk voor de opstelling van de productieplanning door nauwe samen te werken met je collega’s.

 

Gewenst profiel: 

Als Teeltverantwoordelijke beschik minimaal over een bachelorsdiploma in een voedingsgerelateerde richting. Een eerste relevante werkervaring is geen must, maar wel een meerwaarde. Daarnaast heb je een sterke interesse voor de landbouw en voedingssector. Verder beschik je over een goede kennis van het Nederlands en Frans. Tot slot kan je makkelijk zelfstandig aan de slag en ben je iemand die vooruitdenkt.

Wij bieden: 

Onze klant biedt jou een uitdagende functie met een salarispakket aangevuld met extralegale voordelen. Je komt terecht in een toonaangevend bedrijf binnen de voeding. Ten slotte krijg je de opportuniteit om met high-tech equipment te werken.

 

Hoe solliciteren?: 

Wil jij deel uitmaken van dit groeiend familiebedrijf actief in de voedingssector, regio Torhout, als teeltbegeleider? (ref. 1078485) Neem dan vrijblijvend contact, op het nummer 056/65.31.38 of 056/230460 solliciteer online of via mail stephanie.deman@hays.com. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje op onze website hays.be of voeg Stephanie toe op LinkedIn, zodat jouw interesses kunnen worden besproken.

Locatie: 
West-Vlaanderen
Deadline: 
14/10/2020 - 15:15 tot 12/01/2021 - 15:15