Technieker

Bedrijfsnaam: 
Kachels Van den Berge
Bedrijfsomschrijving: 
Wij zijn een bedrijf dat zich specialiseerd in het plaatsen van kachels en haarden. Dit gaat van vrijstaande kachels, rookkanalen tot inbouwhaarden met een volledig maatmeubel. Je komt terecht in een bedrijf met een familiale sfeer. En binnen het bedrijf kan je je opwerken. Wij hebben onze eigen dienst na verkoop met techniekers als schoorsteenvegers en hebben ook 3 ploegen die op de verschillende werven actief zijn. Neem gerust een kijkje op ons website: www.kachelsvandenberge.be of facebook: https://www.facebook.com/kachelsvandenbergeBuizingen
Job
Sector: 
Elektronica en elektrotechniek
Industrie en machinebouw
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

Als technieker sta je in voor het onderhoud en herstellen van alle soorten kachels. Zowel gas, hout, pellets, kolen... vrijstaand als inbouw.

Je krijgt een camionet en gsm ter beschikking tijdens de werkuren. Een rijbewijs B is dus een must.

Elke dag krijg je jouw dagplanning waarbij jij volledig zelfstandig bij de klanten langsgaat om hun toestel(len) te onderhouden of te herstellen. Jij bent het aanspreekpunt tussen ons bedrijf en de klant. Je bent dus steeds vriendelijk en verzorgd. Stiptheid en orde klinken jou bekend in de oren!

Je krijgt eerst een opleiding binnen het bedrijf en gaat mee met een collega technieker om de kneepjes van het vak te leren. Tijdens de zomermaanden worden ook door verschillende fabrikanten van kachels en haarden opleidingen gegeven.

Je kan zelfstandig werken en bent in het bezit van een rijbewijs B. Na een interne opleiding ga je alleen de baan op. Je kan steeds terugvallen op de know-how van een collega en we ondersteunen je telefonisch indien nodig.

Ervaring als service technieker is een pluspunt, je denkt oplossingsgericht. Vriendelijk en deftig voorkomen is een vereiste. Je bent trouwens het aanspreekpunt van ons bedrijf.

Tijdens de werkuren heb je een camionet en gsm ter beschikking. Opleiding in de zomermaanden bij de leveranciers.

Gewenst profiel: 
  • Kennis van electronica-mechanica.
  • Je bent technisch aangelegd en hebt technisch inzicht.
  • Mechanische onderdelen demonteren en monteren schrikken jou niet af en je kan overweg met een multimeter om verschillende elektronische componeneten uit te meten.
  • Je denkt oplossingsgericht en bent soms MacGyver.
Wij bieden: 
  • Een vaste job in een familiaal bedrijf.
  • Goede verloning.
  • Kans om je verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf.
Hoe solliciteren?: 

Bij interesse kan je solliciteren met CV en motivatiebrief.

Davy Roelandt of Jurgen Buggenhoudt
Davy@kachelsvandenberge.be
02/356.80.86

Deadline: 
14/09/2021 - 14:00 tot 06/12/2021 - 18:00