Technician Pest Control

Bedrijfsnaam: 
Anticimex
Job
Sector: 
Kwaliteitszorg en veiligheid
Landbouw en voedingsindustrie
Techniek en productie
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

Als technicus ongedierte preventie ben je bij Anticimex veel onderweg en geniet je een grote zelfstandigheid. Je gaat langs op leuke plaatsen en bent actief bezig met het monitoren en voorkomen van ongedierte. Je vertrekt ’s morgens altijd van thuis uit en op basis van een flexibele dagplanning ga je langs bij jouw klanten uit de regio. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en geeft hen advies op basis van jouw bevindingen.

Eén ding kunnen we alvast beloven: geen enkele dag is dezelfde.

  • Je vertrekt van thuis uit en op basis van de dagplanning ga je langs bij jouw klanten. Binnen deze planning is er vaak de vrijheid om jouw tijd zo efficiënt mogelijk in te delen, wél steeds in overleg met de klant en jouw collega-planner.
  • Je luistert naar de klant, tekent plannen, inspecteert de verschillende ruimtes, controleert de geplaatste lokazen/vliegenvangers, overlegt ondertussen met topcollega’s en neemt de juiste maatregelen om ongedierte te voorkomen en te bestrijden.
  • Na jouw bezoek rapporteer je de ondernomen acties in ons digitale registratiesysteem én overleg je met de klant over de situatie.

 

Gewenst profiel: 

Belangrijk:

  • Je woont in de regio Tielt ( of omgeving 15 min rijden)
  • Je hebt een rijbewijs B
  • Communicatief, inventief en oplossingsgericht
  • Het zomerseizoen vormt voor jou de drukste periode van het jaar. Geen ploegendienst, wel bereidheid om af en toe ’s avonds of in het weekend te werken

Aangezien ongedierte steeds nieuwe manieren vindt om ergens binnen te dringen, moet ook jij telkens creatief te werk gaan om dit te voorkomen. Handigheid, geen hoogtevrees en een stevige speurneus zijn dus een grote plus in deze job!
 

Wij bieden: 

Wij bieden jou…
Wij leggen de lat hoog voor deze job!

Maar in ruil krijg jij een erg uitdagende, afwisselende functie met veel zelfstandigheid in een prettige werksfeer! De tablet, sportieve werkkledij & het bedienden contract onbepaalde duur zijn mooi meegenomen. Daarenboven zijn er regelmatig bijscholingen en doorgroeimogelijkheden.

Hoe solliciteren?: 

Stuur je CV naar jobs@anticimex.be en wij contacteren u snel terug.

Locatie: 
Wij zoeken medewerkers voor: * Brecht * Brussel * Tienen * Roeselare * Tielt
Deadline: 
03/05/2021 - 08:45 tot 01/08/2021 - 08:45