Teammanager facilitaire diensten

Bedrijfsnaam: 
Colruyt Group
Bedrijfsomschrijving: 
Colruyt Group telt meer dan 30.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.
Job
Sector: 
Facilitair beheer
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

Technics Real Estate is de interne technische dienst van Colruyt Group. Als teammanager facilitaire diensten geef je leiding aan het team van 17 medewerkers dat instaat voor cleaning, catering en gebouwbeheer. Een functie waarin je mensen coacht en ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt. 

Jouw takenpakket als teammanager facilitaire diensten:

 • Jij geeft leiding aan de medewerkers die zorgen voor de netheid op onze sites (cleaning), de medewerkers die de bedrijfskantines uitbaten (catering) en de medewerkers die instaan voor het beheer van de gebouwen en parkings (gebouwbeheer).
 • Je bent vaak op de werkvloer van de verschillende sites te vinden waarvoor jij verantwoordelijk bent. Zo kan je operationeel alles in goede banen leiden en je team ondersteunen waar nodig.
 • Je bent het aanspreekpunt van onze medewerkers die op je sites werken voor vragen over cleaning, catering en gebouwbeheer. Je begrijpt wat ze nodig hebben en als ze een vraag hebben dan zoek je samen met je team of de gespecialiseerde kenniscentra naar een gepast antwoord.
 • Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het uitwerken van nieuwe concepten die bijdragen tot een betere service en klantbeleving. Daarnaast werk je ook projecten uit en volg je deze op van A tot Z.

Je werkt op de verschillende sites in en rond Halle.

Gewenst profiel: 
 • Kennis en ervaring – Je hebt ervaring als leidinggevende. Ervaring binnen facilitair management is een pluspunt.
 • Klantgerichtheid – Je luistert naar de noden en bedenkt oplossingen die kaderen in onze visie en ons beleid. 
 • Leiderschapsvaardigheden – Je weet hoe je een team kan leiden en hoe je je medewerkers kan motiveren en coachen. Ook bij meningsverschillen hou jij het hoofd koel.
 • Procesmatig denken – Jij begrijpt snel hoe processen verlopen en hoe ze eventueel nog beter kunnen.
 • Talenkennis – Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Basiskennis van het Frans is een pluspunt. 
Wij bieden: 
 • Stimulerende werkomgeving We bieden een stimulerende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief en het uitwerken van nieuwe ideeën. 
 • Ontwikkeling Je leert veel bij on-the-job en krijgt de kans om heel wat interne en externe opleidingen te volgen. 
 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en winstdeelname. 
Hoe solliciteren?: 
Locatie: 
Halle
Deadline: 
16/09/2022 - 14:30 tot 15/12/2022 - 14:30