Student technische dienst

Bedrijfsnaam: 
neuhaus
Bedrijfsomschrijving: 
Neuhaus NV is een groeiend Belgisch bedrijf van traditionele chocolatiermerken. Vanuit ons hoofdkantoor en ons atelier in Vlezenbeek zijn we actief over de hele wereld. Met verschillende merken zoals Neuhaus, Jeff de Bruges & Corné Port-Royal, genereert Neuhaus een omzet van meer dan 100 miljoen euro en telt het ongeveer 500 medewerkers. Hoogstaande chocoladeproducten, vakmanschap en de unieke chocoladebeleving zijn de sleutelwoorden van ons succes.
Job
Sector: 
Elektronica en elektrotechniek
Techniek en productie
Jobtype: 
Studentenarbeid
Jobinhoud: 

Jobstudent met passie voor techniek

Periode: schooljaar 2020-2021

JOUW FUNCTIE:

Voor de uitvinder van de echte Belgische pralines zoeken we een student met een sterke interesse in techniek. Samen met de collega’s van het technisch depatement zal je zorgen voor het in kaart brengen van de wisselstukken in het wisselstukkenmagazijn. De doelstelling is het bekomen van een digitaal overzicht van technische onderdelen waardoor men aan efficiëntie wint bij het moeten uitvoeren van herstellingen aan technische installaties.

Gewenst profiel: 
  • Je studeert in een technische richting
  • Je kan je minstens één dag per week vrijmaken om te werken gedurende enkele weken maar we stellen ons hier flexibel op.
  • Je hebt een sterke interesse in een productieomgeving (voeding) met een passie voor techniek
  • Je bent zelfstandig en weet van aanpakken
  • Je hebt sterke computervaardigheden.
  • Je beheerst goed het nederlands en begrijpt het frans.
Wij bieden: 

Wij bieden je de kans om te werken in een gedreven en vernieuwend bedrijf dat behoort tot een succesvolle internationale groep, met een sterk imago, toonaangevende merken en een doordachte strategie. Jij krijgt hiervoor een correct salaris en doet ervaring op in een aangename en familiale werksfeer.

Hoe solliciteren?: 

Stuur je cv en je motivatiebrief naar jobs@neuhaus.be

Locatie: 
Vlezenbeek bij Brussel (vlot bereikbaar met het openbaar vervoer metro 5 Erasmus of op 3 minuten van de Brusselse Ring)
Deadline: 
23/09/2020 - 13:15 tot 22/12/2020 - 13:15