Stagiair(e) Recruitment & Development

Bedrijfsnaam: 
Archetype - Sales & Marketing
Bedrijfsomschrijving: 
Gepassioneerd door Human Capital in sales & marketing, zoekt Archetype, samen met haar klanten, gedreven naar manieren om hun menselijk kapitaal rond sales en marketing te optimaliseren. Al meer dan 25 jaar draagt Archetype bij tot de optimalisatie van uw human resources in de domeinen van management, sales en marketing, dit doorheen drie kernactiviteiten: analyse, rekrutering en ontwikkeling.
Straat + nummer: 
Humaniteitslaan 224
Postcode: 
1190
Stad/gemeente: 
Vorst
E-mail: 
info@archetype-eu.com
Telefoon: 
+32 (0) 2 567 04 44
Stage
Inhoud aanbod voor stage of werkplekleren: 

Als Stagiair(e) Recruitment & Development krijg je de mogelijkheid om verschillende HR-aspecten te ontdekken.

In functie van jouw interesse en ambities bieden wij verschillende mogelijkheden aan: (1) jouw focus ligt uitsluitend op ‘rekrutering en selectie’, (2) ofwel uitsluitend op ‘training & development’, (3) een combinatie van beide luiken is eveneens een mogelijkheid. Vanzelfsprekend kunnen we hierrond een project aan jouw stage koppelen. Welk project dat zal zijn, wordt eveneens samen met jou bekeken. We kunnen jou nu al zeggen dat projecten rond het commercialiseren van onze bestaande trainingen, het op punt stellen van onze rekruterings- en assessmenttools of de digitalisering van onze trainingen behoren tot de mogelijke opties. Jij zal dit project zelfstandig uitvoeren van a tot z, dit in samenwerking met de consultant of trainer.

Wat houden deze verschillende luiken nu juist in?

Bij ‘rekrutering & selectie’ zal je de verantwoordelijkheid dragen voor talent sourcing. Je zal dus enerzijds op zoek gaan naar de geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures. Anderzijds creëer je een actieve pool van kandidaten. Je maakt optimaal gebruik van onze verschillende rekruteringstools om een instroom van geschikte kandidaten te verzekeren. Je legt en onderhoudt tevens contacten met externe partijen zoals communicatiebedrijven, universiteiten en jobbeurzen, en maakt actief gebruik van ‘social media’.

Wat betreft het luik ‘training & development’ zal je een ondersteunende rol bieden op vlak van onze trainingen. Hierbij zal je instaan voor het voorbereidende werk en zal je eveneens het naslagwerk voor jouw rekening nemen. Je ondersteunt met andere woorden onze trainers op optimale wijze. Wat houdt dit juist in? Het voorbereiden van de syllabussen en het verzamelen van informatie ter ondersteuning van de trainingen zullen hierbij één van je verantwoordelijkheden zijn. Verder zal je eveneens trainingsoefeningen uitwerken, zo zal je bijvoorbeeld interactieve sessies moeten ontwikkelen omtrent assertiviteit of empathie. Je zal hierbij een gezonde dosis creativiteit voor de dag leggen alsook de theoretische onderbouwing uitwerken.

Gewenst profiel: 
  • Je hebt een sterke interesse of affiniteit in de HR wereld.
  • Je haalt voldoening uit het creëren van de ideale match tussen kandidaten en bedrijven.
  • Je bent resultaatsgericht en vertoont een groot doorzettingsvermogen.
  • Je communiceert vlot, duidelijk en assertief en bent gewapend met een positieve instelling en een sterk analytisch vermogen.
  • Je werkt vlot zelfstandig en  bent proactief.
  • Perfecte kennis van het Nederlands en je beschikt over een goede kennis van het Frans en het Engels.
  • Vorst is vlot bereikbaar voor jou (we zijn gesitueerd op 600m afstand van het station).
Opleidingsprofiel: 
Postgraduaat humanresourcesmanagement
Wij bieden: 

Wij bieden een absoluut fijne stage met afwisseling aan en elke dag krijg je nieuwe uitdagingen. Je komt terecht in een gemoedelijke en menselijke omgeving waar je veel kan bijleren en waar autonomie en ondersteuning in een gezond evenwicht staan. Archetype straalt passie, dynamiek en drive voor het vak uit. Van onze kant uit voorzien we de nodige begeleiding en coaching. We zorgen ook voor vers fruit, diverse koffiecapsules of thee en snacks. Het aantal uren en/of dagen zijn bespreekbaar.

Hoe kandidaat stellen?: 

Stuur je cv en motivatiebrief naar lien@archetype-eu.com

Heb je vragen, dan kan je contact opnemen met onze junior consultant Lien Ravesloot via 02 567 04 44.

Locatie: 
Archetype kan op verschillende manier bereikt worden: Openbaar vervoer: • Bushalte ‘Drogenbos Mozart’ voor de deur (bus 78/98/153/154/155/810) • 5 min wandelen van treinstation Vorst-Zuid. Wagen: • Gelegen op 3 minuten van de Ring ter hoogte van Afrit 17, Anderlecht-Industrie. • Parkeermogelijkheid voor de deur. Mogelijkheid tot telewerking.
Deadline: 
woensdag, 16 december, 2020 - 09:00 tot dinsdag, 15 juni, 2021 - 12:00