Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Bedrijfsnaam: 
Archetype - Sales & Marketing
Bedrijfsomschrijving: 
Gepassioneerd door Human Capital in sales & marketing, zoekt Archetype, samen met haar klanten, gedreven naar manieren om hun menselijk kapitaal rond sales en marketing te optimaliseren. Al meer dan 25 jaar draagt Archetype bij tot de optimalisatie van uw human resources in de domeinen van management, sales en marketing, dit doorheen drie kernactiviteiten: analyse, rekrutering en ontwikkeling.
Straat + nummer: 
Humaniteitslaan 224
Postcode: 
1190
Stad/gemeente: 
Vorst
E-mail: 
info@archetype-eu.com
Telefoon: 
02 567 04 44
Stage
Inhoud aanbod voor stage of werkplekleren: 

Ben je opzoek naar een stageplaats waar autonomie en flexibiliteit centraal staan? Heb je zin om bij te leren en neem je graag initiatief? Dan ben je bij Archetype aan het juiste adres! 

Als Stagiair(e) Marketing & Sales krijg je de mogelijk om verschillende aspecten binnen de marketing te ontdekken. Enerzijds zal je meedraaien met de organisatie omtrent alles wat marketing en sales betreft. Anderzijds neemt u de verantwoordelijk voor één of meerdere marketingprojecten. Welk project dat zal zijn, wordt eveneens samen met jou bekeken. Goede begeleiding bij elke opdracht is verzekerd.

Wat houden deze verschillende luiken juist in?

Om te beginnen zal je betrokken worden bij de digitale marketing voor zowel kandidaten als klanten. Je zal korte campagnes uitwerken, voorstellen en publiceren, je zal content ontwikkelen en verspreiden en je maakt actief gebruik van sociale media. Bijkomend zorg je voor een correcte administratieve verwerking van de verschillende acties in ons CRM systeem. 

Ten tweede bekijken we samen met het team welke projecten er mogelijk zijn en aansluiten bij jouw ambities. Voorbeelden van projecten zijn het optimalisatie van de website, een marktanalyse of een concurrentie analyse uitvoeren en een communicatieplan opstellen met verschillende acties op diverse communicatieplatformen.

Gewenst profiel: 
 • Je bent flexibel en brengt zelf oplossingen aan.
 • Ondernemerschap en autonomie schrikt je niet af.
 • Je hebt goesting om nieuwe dingen te leren.
 • Je werkt taken af met de nodige nauwkeurigheid.
 • Je bent assertief en stelt vlot prioriteiten.
 • Creativiteit is een plus.
 • Je hebt een goede kennis van Windows applicaties (Word, Excel, Powerpoint, …)
 • Een vlotte pen is een troef.
 • We werken voornamelijk in drie talen (Nederlands, Frans, Engels):
  • Goed niveau geschreven Engels.
  • Goed niveau van Frans is een troef.
Opleidingsprofiel: 
Bachelor in het bedrijfsmanagement: marketing
Postgraduaat marketing en business development
Wij bieden: 

Wij bieden een absoluut fijne stage met afwisseling aan en elke dag krijg je nieuwe uitdagingen. Je komt terecht in een gemoedelijke en menselijke omgeving waar je veel kan bijleren en waar autonomie en ondersteuning in een gezond evenwicht staan. Archetype straalt passie, dynamiek en drive voor het vak uit. Van onze kant uit voorzien we de nodige begeleiding en coaching. We zorgen ook voor vers fruit, diverse koffiecapsules of thee en snacks. Het aantal uren en/of dagen zijn bespreekbaar.

Hoe kandidaat stellen?: 

Stuur je CV en motivatiebrief naar lien@archetype-eu.com

Heb je vragen, dan kan je contact opnemen met onze junior consultant Lien Ravesloot via 02 567 04 44.

Locatie: 
Archetype kan op verschillende manier bereikt worden: Openbaar vervoer: • Bushalte ‘Drogenbos Mozart’ voor de deur (bus 78/98/153/154/155/810) • 5 min wandelen van treinstation Vorst-Zuid. Wagen: • Gelegen op 3 minuten van de Ring ter hoogte van Afrit 17, Anderlecht-Industrie. • Parkeermogelijkheid voor de deur. Mogelijkheid tot telewerking.
Deadline: 
woensdag, 16 december, 2020 - 09:15 tot dinsdag, 15 juni, 2021 - 12:15