Stageplaats Visuele Communicatie

Bedrijfsnaam: 
Tech Data
Bedrijfsomschrijving: 
Tech Data België – gecertificeerd als Top Employer 2021 - is één van de grootste distributeurs binnen de dynamische wereld van IT, Mobile en Consumer Electronics. Meer dan 200 toonaangevende merken als HP, Apple, Samsung, Oracle, IBM, Cisco en Microsoft brengen hun producten, oplossingen en innovaties via ons op de markt. Behalve geavanceerde logistiek, verzorgen wij een breed scala aan supportdiensten en services zoals salesondersteuning, e-commerce, financiering, marketing en educatie. Alles om onze klanten op hun reis binnen o.a. Cloud, Security, Big Data en IoT (Internet of Things) mee te nemen naar meer business opportuniteiten. Onze collega’s, partnerships, innovaties, in een klantvriendelijke en commerciële omgeving, staan bij ons voorop. Het hoofdkantoor van Tech Data België is gevestigd in Ternat. Voor meer info verwijzen we graag naar www.werkenbijtechdata.be
Straat + nummer: 
Preflexbaan 50
Postcode: 
1740
Stad/gemeente: 
Ternat
E-mail: 
v.miserez@techdata.com
Telefoon: 
053 73 78 91
Stage
Inhoud aanbod voor stage of werkplekleren: 

Bedrijfsprofiel

Tech Data België – gecertificeerd als Top Employer 2021 - is één van de grootste distributeurs binnen de dynamische wereld van IT, Mobile en Consumer Electronics. Meer dan 200 toonaangevende merken als HP, Apple, Samsung, Oracle, IBM, Cisco en Microsoft brengen hun producten, oplossingen en innovaties via ons op de markt. Behalve geavanceerde logistiek, verzorgen wij een breed scala aan supportdiensten en services zoals salesondersteuning, e-commerce, financiering, marketing en educatie. Alles om onze klanten op hun reis binnen o.a. Cloud, Security, Big Data en IoT (Internet of Things) mee te nemen naar meer business opportuniteiten. Onze collega’s, partnerships, innovaties, in een klantvriendelijke en commerciële omgeving, staan bij ons voorop. Het hoofdkantoor van Tech Data België is gevestigd in Ternat.

Stageplaats

Als stagiair help je Change & Corporate Communicatie in de Benelux om vanuit ons wereldwijde transformatie traject verschillende onderwerpen visueel onder de aandacht te brengen, bijvoorbeeld door het ontwerpen van interactieve infographics. Daarnaast help je om content op een visueel aantrekkelijke manier op ons intranet te publiceren.

Jobomschrijving

  • Creëren van visuele content om complexe onderwerpen op een toegankelijke manier over te brengen
  • Visuele storytelling
  • Ontwikkelen van video templates en formats
  • Ontwikkelen en plaatsen van visuele content op ons intranet

Wat bieden wij?

Bij Tech Data kom je terecht in een dynamische en internationale omgeving waar voldoende oog is voor jouw behoeften en ontwikkeling. Je krijgt de kans om mee te draaien als een volwaardige collega en leert op korte tijd heel wat bij.

Interesse?

Bel me eens op (+32 478 61 10 66) of stuur jouw cv met motivatie als de bliksem naar v.miserez@techdata.com.

Tot snel ?

Veerle Miserez - HR Business Partner Tech Data

 

Gewenst profiel: 

Je vindt het leuk om complexe onderwerpen te vertalen naar visuele content. Je bent gemotiveerd, proactief, creatief en je kan efficiënt werken. Je volgt een opleiding gericht op Grafische Vormgeving, DTP of Communicatie & Multimedia Design. Je kan vlot werken met grafische programma’s zoals Indesign, Photoshop en Illustrator. Je bent vertrouwd met MS Office en bovendien kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands en heb je een goede kennis van Engels.

Opleidingsprofiel: 
Bachelor in het bedrijfsmanagement: marketing
Graduaat in de marketing- en communicatiesupport
Postgraduaat digitale marketing en communicatie
Postgraduaat marketing en business development
Postgraduaat Marketingmanagement
Wij bieden: 
  • Bij Tech Data kom je terecht in een dynamische en internationale omgeving waar voldoende oog is voor jouw behoeften en ontwikkeling. Je krijgt de kans om mee te draaien als een volwaardige collega en leert op korte tijd heel wat bij.

 

  • Bel me eens op (+32 478 61 10 66) of stuur jouw cv met motivatie als de bliksem naar v.miserez@techdata.com.

 

Tot snel ?

 

Veerle Miserez - HR Business Partner Tech Data

Hoe kandidaat stellen?: 

Surf zeker naar werkenbijtechdata.be en van daaruit kan jouw aanvraag insturen 

 

Gewenste periode voor stage/werkplekleren: 
geen voorkeur
Locatie: 
Ternat ; op 5min wandelafstand van het station Ternat
Deadline: 
woensdag, 15 september, 2021 - 09:30 tot dinsdag, 15 maart, 2022 - 09:30