Stage webdevelopment

Bedrijfsnaam: 
Conversal
Bedrijfsomschrijving: 
Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. We bieden onze klanten alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… Marketing: SEO, SEA, social media marketing, …
Straat + nummer: 
Boekhoutstraat 121
Postcode: 
1790
Stad/gemeente: 
Affligem
E-mail: 
annelies@conversal.be
Telefoon: 
053 22 23 33
Stage
Inhoud aanbod voor stage of werkplekleren: 

Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdeveloper.

Als stagiair webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment.

Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

Je komt terecht in een professionele omgeving in ons kantoor in Affligem, Boekhoutstraat 121. We zijn makkelijk en vlot bereikbaar.Neem vooraf een kijkje waar je zal terecht komen en ontdek ons kantoor via deze video. Benieuwd naar wie jouw collega's worden? Ontmoet ons snel online.

Gewenst profiel: 

Je hebt  kennis van courante webdevelopmenttechnieken 

Opleidingsprofiel: 
Bachelor in de toegepaste Informatica
Graduaat in het programmeren
Wij bieden: 

Je komt terecht in een jong en dynamisch team, waar je de nodige leerkansen zal krijgen

We nemen de tijd om je te begeleiden en staan steeds voor het beantwoorden van al je vragen. Je krijg tijdens jouw stage periode ook zelf projecten toegewezen, die je zelfstandig kan uitvoeren (mits tussentijdse feedbackmomenten).

Hoe kandidaat stellen?: 

Je kan solliciteren voor een stagplek bij Conversal door te mailen naar jobs@conversal.be. Vergeet zeker niet te vermelden waarom je bij ons stage wil lopen. We zijn er ons van bewust dat je als student nog maar weinig theorie in de praktijk hebt omgezet, maar net daarom is de drijfveer waarom je stage komt doen ontzettend belangrijk voor ons. 

 
Gewenste periode voor stage/werkplekleren: 
De periode is overeen te komen, maar bestaat liefst uit minimum 10weken
Locatie: 
Je zal werken op ons kantoor te Affligem in de Boekhoutstraat 121
Deadline: 
vrijdag, 16 oktober, 2020 - 10:30 tot vrijdag, 16 april, 2021 - 10:30