Stage online marketing

Bedrijfsnaam: 
Conversal
Bedrijfsomschrijving: 
Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. We bieden onze klanten alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke online strategie: Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… Marketing: SEO, SEA, social media marketing, …
Straat + nummer: 
Boekhoutstraat 121
Postcode: 
1790
Stad/gemeente: 
Affligem
E-mail: 
annelies@conversal.be
Telefoon: 
053 22 23 33
Stage
Inhoud aanbod voor stage of werkplekleren: 

Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel online marketeer.

Als stagiair (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing.

Je zal de kans krijgen om projecten van bij het begin op te starten en mee op te volgen tot wanneer de campagnes lopen. Zo krijg je een goed beeld welke software gebruikt wordt doorheen het traject van online marketing en waarvoor elke software dient.

Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

Je komt terecht in een professionele omgeving in ons kantoor in Affligem, Boekhoutstraat 121. We zijn makkelijk en vlot bereikbaar.

Neem vooraf een kijkje waar je zal terecht komen en ontdek ons kantoor via deze video. Benieuwd naar wie jouw collega's worden? Ontmoet ons snel online.

Gewenst profiel: 

Je beschikt over basiskennis van online marketing. Je weet welke kanalen er opgenomen kunnen worden in een marketing strategie en hoe deze werken.

Vaktermen zoals: keywordonderzoek, doelgroepsegmentatie, cpc, ctr, bouncerate,... zijn je niet vreemd?

Je hebt een ongelooflijke motivatie om bij te leren en grijpt kansen met beide handen.

Opleidingsprofiel: 
Bachelor in het bedrijfsmanagement: marketing
Graduaat in de marketing- en communicatiesupport
Postgraduaat digitale marketing en communicatie
Postgraduaat Marketingmanagement
Wij bieden: 

Je komt terecht in een jong en dynamisch team, waar je de nodige leerkansen zal krijgen om van alle aspecten van online marketing te proeven. 

We nemen de tijd om je te begeleiden en staan steeds voor het beantwoorden van al je vragen. Je krijg tijdens jouw stage periode ook zelf projecten toegewezen, die je zelfstandig kan uitvoeren (mits tussentijdse feedbackmomenten).

 

 

Hoe kandidaat stellen?: 

Je kan solliciteren voor een stagplek bij Conversal door te mailen naar jobs@conversal.be. Vergeet zeker niet te vermelden waarom je bij ons stage wil lopen. We zijn er ons van bewust dat je als student nog maar weinig theorie in de praktijk hebt omgezet, maar net daarom is de drijfveer waarom je stage komt doen ontzettend belangrijk voor ons. 

We ontvangen graag jouw kandidatuur met motivatiebrief en cv in onze mailbox en hopen je te kunnen begeleiden tijdens jouw stage.

Gewenste periode voor stage/werkplekleren: 
De periode gebeurd in overeenstemming met de student, maar is liefst minimum 10weken.
Locatie: 
We zijn gevestigd in Affligem (Boekhoutstraat 121). Vlot bereikbaar via verschillende autowegen. De afrit van Affligem bevindt zich op 10minuten van ons kantoor.
Deadline: 
vrijdag, 16 oktober, 2020 - 10:00 tot vrijdag, 16 april, 2021 - 10:00