Stage Customer Care – Self Employed (Life insurance)

Bedrijfsnaam: 
NN Insurance
Bedrijfsomschrijving: 
NN is een levensverzekeraar met grootse ambities in België. Wij beschermen wat onze klanten het meeste dierbaar is: hun familie, hun gezin. We zien dat als een heel persoonlijke aangelegenheid en willen graag het verschil maken. Met 1,4 miljoen unieke klanten, 600 gelukkige medewerkers en een jaarlijkse omzet van 1 miljard euro maken we deel uit van een sterke internationale groep. Potentiële collega’s die graag een positieve impact hebben op het leven van elk van onze unieke klanten heten we daarom heel graag welkom bij NN!
Straat + nummer: 
Fonsnylaan 38
Postcode: 
1060
Stad/gemeente: 
Brussel
E-mail: 
join@nn.be
Telefoon: 
0471 05 00 43
Stage
Inhoud aanbod voor stage of werkplekleren: 

Je doet een bacheloropleiding en je wil praktijkervaring via een stage?

NN biedt je de mogelijkheid om een leerrijke ervaring in de op bedrijfswereld te doen. Na de theoretische opleiding van je Bacheloropleiding is het fijn om deze ervaring te toetsen aan de praktijk. We begeleiden je hierin graag in: een introductie in de wereld van levensverzekeringen, met focus op 2e pijler.  En dat alles bij NN, de meest persoonlijke verzekeraar op de markt.

We willen onze klanten, alsook hun naasten en hun bedrijf, met de juiste producten beschermen. Je beheert onze Self Employed klanten, waar je zal instaan voor het dagelijkse beheer van hun verzekeringspolissen. Bij de verwerking van de data in het beheersplatform, ga je nauwgezet, georganiseerd en efficiënt te werk. 

Concreet volg je klantendossiers op, dit van een nieuwe zaak tot het uitbetalen van een claims. En werk je mee op projecten. Natuurlijk doe je dit alles samen met je collega’s van je eigen team of teams waar jullie mee samenwerken.

 • Je volgt de dagdagelijkse operationele werking mee met het team, het behandelen en beheren van de verzekeringen van onze klanten. Dit in nauwe samenwerking met de andere teams: Claims, Medische acceptatie, Sales, …, en onze makelaars.
 • Je bent klantgericht; interesse in het proces van een verzekering.
 • Analyses maken van dossiers heeft je voorkeur. Je wil je hierin graag verdiepen, je legt verbanden en wil net dat stapje meer gaan.
 • Termen als VAPZ en IPT staan binnenkort bovenaan in jouw woordenboek. 
 • Jouw kennis en ervaring tijdens je studies kan onze werking ook verder helpen. We zijn benieuwd naar jouw ideeën.
 • Je zal inzicht krijgen hoe wij als verzekeraar omgaan met implementatie van nieuwe producten, wetswijzigingen, …
 • We laten je tijdens je stage graag kennismaking met NN als werkgever. Je neemt deel aan infosessies, opleidingen, … . We nemen je graag mee om een ruimer zicht te krijgen op een levensverzekeraar.

Wij verkiezen voor een stage een minimum duurtijd van 10 weken. Op die manier kunnen wij in jou investeren, en kan je gerichte ervaring opdoen.

 

 

 

 

Gewenst profiel: 
 • Je volgt een Bachelor opleiding in financiën – en verzekeringswezen of rechtspraktijk of en Master in een financieel -economische richting.
 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en Frans. Vooral de taal begrijpen via mail of documenten is belangrijk.   
 • Je hebt zin voor initiatief
 • Een goede samenwerking met je team is belangrijk voor jou
 • Je wil autonoom werken, stelt je dynamisch en positief op. Pro activiteit is jouw natuur.
Opleidingsprofiel: 
Bachelor in het bedrijfsmanagement: Accountancy-fiscaliteit
Bachelor in het bedrijfsmanagement: financie- en verzekeringswezen
Bachelor in het office management: Business and Languages
Graduaat in de accounting administration
Wij bieden: 

Bij NN zijn we authentiek en geëngageerd, met frisse ideeën en veel drive om het beste resultaat te behalen voor onze klanten. Maar vooral mensen met een unieke persoonlijkheid maken het verschil maakt. Wees dus vooral jezelf.

 • Je krijgt de kans om jouw unieke talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen, zodat je kunt voortbouwen aan je loopbaan.
 • Bij NN weten we hoe belangrijk ontspanning is! Daarom zetten we in op een goede balans tussen werk en privé. Thuiswerken hebben we ondertussen in de vingers, ook jij kan dit doen tijdens je stage.
 • En om jouw creativiteit nog een duwtje te geven, hebben we ook gedacht aan een toffe, volledig vernieuwde werkomgeving waar je je thuis voelt, gelegen in het bruisende Brussel, letterlijk naast het station van Brussel-Zuid.
 • We betalen je woon-werkverkeer terug.

 

 

Hoe kandidaat stellen?: 

Interesse?  Mail ons via join@nn.be

Gewenste periode voor stage/werkplekleren: 
februari 2022 - mei 2022
Locatie: 
Brussel, naast het station Brussel Zuid
Deadline: 
dinsdag, 21 september, 2021 - 17:45 tot maandag, 21 maart, 2022 - 17:45