Stage alert binnen Human Resources!

Bedrijfsnaam: 
BD
Bedrijfsomschrijving: 
BD is een wereldwijd medisch-technologisch bedrijf met als doelstelling “Advancing the world of health” door het bevorderen van medische innovatie, diagnostiek en zorg. ​ Om de transformatie van de gezondheidszorg wereldwijd te ondersteunen, worden producten, oplossingen, diensten en processen voortdurend verbeterd. ​ BD focust zich hierbij op drie pijlers, die consistent worden toegepast doorheen de dagelijkse werking:​ Verbeteren van de veiligheid van patiënten​ Verbeteren van de veiligheid van zorgverleners​ Verhogen van de efficiëntie in de gezondheidszorg​ BD Benelux telt ruim 1000 medewerkers en is met het Europees distributiecentrum in Temse en het kantoor in Erembodegem een belangrijke hub van BD in Europa.
Straat + nummer: 
Erembodegem-dorp 86
Postcode: 
9320
Stad/gemeente: 
Aalst
E-mail: 
HR.Benelux.Communications@bd.com
Telefoon: 
0479 64 77 71
Stage
Inhoud aanbod voor stage of werkplekleren: 

Zijn er studenten die nog een boeiende en uitdagende stageplaats zoeken binnen HR en dit bij een dynamische multinational binnen MedTech? Dit is jouw kans!

Gewenst profiel: 

We zijn voornamelijk op zoek naar studenten die een specialisatie volgen Human Resources maar ook studenten die een generalistische studiekeuze genoten met een HR flavour zijn zeker welkom.

Opleidingsprofiel: 
Bachelor in het sociaal werk
Postgraduaat humanresourcesmanagement
Wij bieden: 

Een toffe en uitdagende stage waar HR zeker geen onbekend terrein blijft.

Hoe kandidaat stellen?: 

Stuur ons een mailtje via HR.Benelux.Communications@bd.com

Locatie: 
Erembodegem, Temse of Olen op basis van jouw voorkeur.
Deadline: 
vrijdag, 9 april, 2021 - 09:45 tot zaterdag, 9 oktober, 2021 - 09:45