Staalnemer bodum

Bedrijfsnaam: 
Hays
Job
Sector: 
Landbouw en voedingsindustrie
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

Hays Life Sciences Kortrijk is op vandaag op zoek naar een Staalnemer bodem voor een dienstenlabo regio Kortrijk. 

  • Bachelor Agro & Biotechnologie of profielen met een technische achtergrond
  • Opleiding volledig ter plaatste
  • Dagwerk + veel op de baan

In deze job als staalnemer bodem word je ingeschakeld voor het uitvoeren van staalnames bij klanten. Je doorloopt eerst een volledig opleidingstraject waarbij alle aspecten van de job aan bod komen. Na de opleiding ga je bij klanten langs voor handmatige en machinale boringen, het analyseren van waterstalen en het nemen van slibstalen. Dit takenpakket wordt verder aangevuld met kleinere taken zoals nivellering, plaatsen van peilbuizen, gps-metingen, enz.  

 

Gewenst profiel: 

Voor deze job als staalnemer is Hays op zoek naar iemand met een portie gezond verstand en affiniteit met techniek. Een scheikundige achtergrond kan handig zijn maar is geen must. Ook bachelors Agro- en Biotechnologie kunnen interessante profielen zijn voor deze job. Verder is jouw mentaliteit belangrijk, je bent iemand die zich leergierig opstelt en positief is ingesteld, daarnaast ben je ook klantgericht en communicatief. Deze job kan soms ook fysiek lastig zijn (gebruik van meettoestellen) dus hou hier rekening mee. Gezien de regelmatige verplaatsingen is een Rijbewijs B voor deze vacature een vereiste.

 

Wij bieden: 

Onze klant biedt jou een job in dagwerk, al wordt er meestal wel iets vroeger gestart (rond 7u à 7u30). Je kan rekenen op een marktconform salarispakket met maaltijdscheques en een hospitalisatieverzekering en groepsverzekering bij vaste indiensttreding.   

                                                                                                                                                                              

Hoe solliciteren?: 

Interesse in deze job als staalnemer bodem regio Kortrijk (ref. 1078514)? Solliciteer dan snel online of neem telefonisch contact op met Justine Vanhaute, consultant Hays Life Sciences, voor meer informatie via 056 23 04 60. Is deze job toch niet helemaal jouw ding? Neem dan een kijkje op onze website hays.be of voeg Justine toe op LinkedIn, zodat jouw interesses kunnen worden besproken.      

Locatie: 
Kortrijk
Deadline: 
14/10/2020 - 15:30 tot 12/01/2021 - 15:30