Sourcing social media consulent

Bedrijfsnaam: 
MANPOWER
Bedrijfsomschrijving: 
Bij Manpower staat de mens op de eerste plaats. We zijn oprecht bekommerd om de rol die werk in het leven speelt en erkennen het succes dat prestaties met hen meedragen. We delen onze kennis en expertise en streven voortdurend naar innovatie om onze diensten te verbeteren. Met meer dan 28.000 werknemers over de hele wereld zijn we dan ook een wereldspeler op vlak van HR. Wereldwijd zetten we zo’n 348 personen aan het werk, per minuut!
Straat + nummer: 
Korte Keppestraat 9
Postcode: 
9320
Stad/gemeente: 
Erembodegem
E-mail: 
fabian.verckens@manpower.be
Telefoon: 
0498 33 16 97
Stage
Inhoud aanbod voor stage of werkplekleren: 

Als Sociale media consulent ben jij een cruciale schakel in het rekruteringsproces

  • In de zoektocht naar mogelijke kandidaten ondersteun jij vooral de opvolging en het aanmaken van marketingcampagnes. Je speelt op een creatieve manier in op de nieuwste trends in de hedendaagse marketing en sociale media. Jouw vlotte pen zorgt ervoor dat je campagnes kan uitschrijven die mogelijke kandidaten zullen aantrekken. Jouw passie voor digitale marketing zorgt ervoor dat je een optimale lancering van deze campagnes via Facebook en Instagram kan voorzien.
  • Je bent verantwoordelijk voor het validatieproces omtrent lopende en nieuwe marketingcampagnes. Je volgt de nieuwe aanvragen op en geeft feedback omtrent de mogelijke lancering hiervan. Wanneer een campagne gevalideerd wordt ben jij verantwoordelijk om deze verder uit te werken. Je maakt de nieuwe campagne aan, stuurt een preview door ter controle en lanceert deze dan via marketing. Het opvolgen van de instroom van kandidaten en de kwaliteitsanalyse hiervan behoren ook tot jouw takenpakket.
Gewenst profiel: 

Ben jij een spring-in-‘t-veld?

Creatief? Communicatief? Gedreven? Winnersmentaliteit? Leergierig? Proactief?

Heb je een eerste werkervaring in een job waar telefonisch contact centraal staat en heb je altijd al willen werken in de sector van HR? Ben jij in jouw vrije tijd veel bezig met sociale media en heb je een passie voor Marketing? Ben je flexibel ingesteld en schrik je er niet van af om sporadisch ’s avonds te werken? Ben je vlot tweetalig Nederlands-Frans en beschik je over een goede kennis van het Engels?

Dan bezit jij het Manpower DNA!

Opleidingsprofiel: 
Bachelor in het bedrijfsmanagement: Business management
Bachelor in het bedrijfsmanagement: marketing
Bachelor in het office management: Business and Languages
Graduaat in de marketing- en communicatiesupport
Postgraduaat Digitaal business management
Postgraduaat digitale marketing en communicatie
Postgraduaat humanresourcesmanagement
Postgraduaat marketing en business development
Postgraduaat Marketingmanagement
Wij bieden: 

Bij Manpower is jouw carrière in goede handen!

Je maakt deel uit van een groeiende internationale groep, met 6 verschillende merken, waar je de kans krijgt om je helemaal te ontplooien.

Wat kan je verwachten?

Een uitdagende stageplaats, waarin je zelf richting kan geven. De enthousiaste en toffe collega’s krijg je er zomaar bij!

 

Hoe kandidaat stellen?: 

Ben je geprikkeld? Stuur dan jouw kandidatuur en motivatie via Office.SourcingVlaanderen@manpower.be!

Locatie: 
Aalst
Deadline: 
donderdag, 19 november, 2020 - 16:45 tot woensdag, 19 mei, 2021 - 16:45