Sales Support Engineer

Bedrijfsnaam: 
TROX Belgium
Bedrijfsomschrijving: 
TROX is leider in ontwikkeling, productie en verkoop van componenten, toepassingen en systemen voor binnenklimaat en ventilatie. Toegewijd onderzoek heeft ervoor gezorgd dat TROX een innovatieve leider in al deze gebieden is. Technologie voor mensen. De mens is bepalend en zijn comfort is ons doel. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1951 is dit het motto bij de keuzes die het bedrijf maakt. Systemen van één leverancier. De interactie tussen verschillende installaties in een gebouw kan het systeem maken of breken. Dat is de reden waarom TROX alles uit één hand aanbiedt. Luchtbehandelingskasten en ventilatiecomponenten complementeren elkaar perfect. Dit resulteert in maximale energie-efficiëntie terwijl de coördinatie bij ontwerp en installatie van een project tot een minimum beperkt wordt. Het perfecte systeem voor elk gebouw. In nauwe samenwerking met klanten, ontwikkelt TROX specifieke systemen waarbij met de relevante criteria voor elk gebouw rekening wordt gehouden en voldaan wordt aan de eisen van de gebruikers. Deze nauwe samenwerking leidt tot duurzame oplossingen die het comfort verbeteren en het milieu beschermen.
Job
Sector: 
Bouw en immobiliën
Industrie en machinebouw
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je behandelt lastenboeken, je stelt prijsoffertes op met behulp van een selectieprogramma en je stuurt deze daarna door naar de klant. Je wint technisch advies in aangaande de producten die je behartigt. Je speelt in op de vragen van de klanten en anticipeert op onverwachte situaties. Je houdt je productkennis op peil en blijft deze verder ontwikkelen. Dit onderneem je in nauwe samenwerking met de collega’s van zowel de binnen-als buitendienst.

Gewenst profiel: 

Je hebt minstens een Bachelordiploma op zak in een technische richting zoals Elektromechanica, Klimatisatie, Ingenieur of Onderhoudstechnologie. Ervaring in de HVAC sector (Verwarming – Ventilatie – Klimaattechniek) is een mooi pluspunt. Je bent Nederlandstalig en je kan je vlot uitdrukken in het Frans. Kennis Engels en Duits betekenen een mooie troef. Je kan goed overweg met de gangbare MS Office toepassingen.

Je bent commercieel ingesteld en je bent vlot aan de telefoon. Je bent goed georganiseerd en punctueel. Je houdt ervan om intiatief te nemen en je werkt graag zelfstandig. Schuilt er een echte problem solver in jou? Dan ben jij de persoon waar naar wij op zoek zijn!

Wij bieden: 

We bieden een interessante en uitdagende job met doorgroeimogelijkheden aan, een hoge mate van autonomie en dit in een dynamisch bedrijf met 50 jaar ervaring op de Belgische markt. Naast een competitief salaris bieden wij een aantrekkelijk pakket aan van extralegale voordelen. Het betreft een job met een contract van onbepaalde duur op voltijdse basis.

Hoe solliciteren?: 

Interesse?

Aarzel dan niet om jouw curriculum vitae samen met je motivatiebrief per mail te sturen naar: TROX Belgium – ter attentie van Mevr. Stefanie Standaert – s.standaert@trox.be

Locatie: 
Anderlecht, Brussel
Deadline: 
11/10/2017 - 14:30 tot 09/01/2018 - 14:30