RUNDVEE SPECIALIST

Bedrijfsnaam: 
Match Recruitment
Bedrijfsomschrijving: 
Werving & Selectie bureau in Agribusiness, Food and Life Sciences
Job
Sector: 
Landbouw en voedingsindustrie
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

Onze relatie is een internationaal opererende onderneming met als kernactiviteit de productie en het verkopen van hoogwaardige diervoeders. Sinds de oprichting in 1911 is de onderneming van een klein regionaal Nederlands bedrijf doorgegroeid naar de top 15 van diervoederleveranciers in de wereld. Als gevolg van de groei in België zoeken wij een ervaren: RUNDVEE SPECIALIST

Regio Oost- en West-Vlaanderen

Jij bouwt een lange termijn relatie op met rundveehouders en lokale handel. Dit doe je door de relatie met bestaande klanten te beheren en nieuwe klanten te werven. Jij bent de specialist die alles over diervoeding en het technisch bedrijfsmanagement bij rundveebedrijven weet. Door jouw kwalitatieve adviezen verbetert het rendement van je klanten.

Gewenst profiel: 
  • Jij bent iemand die op een ontspannen manier je doelen nastreeft. Van nature ben je een ondernemend persoon. Je bent altijd op zoek naar mogelijkheden om (potentiële) klanten te helpen. Je staat bekend om je goede communicatieve vaardigheden en bouwt daarom snel relaties op en daarnaast:
  • Heb je meer dan 5 jaar saleservaring met mengvoeders en het rundveesegment.
  • Beschik je over een relevante Bachelor of Master opleiding.
  • Spreek je Nederlands en Frans en ben je woonachtig in het werkgebied.
Wij bieden: 
  • Je werkt samen binnen een salesteam van gedreven specialisten.
  • Je krijgt ruimte om jezelf te ontwikkelen en kunt beschikken over goede opleidingsfaciliteiten en training binnen het bedrijf.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en extra legale vergoedingen.
  • Een vast fulltime dienstverband aan in een no-nonsense bedrijfscultuur die zich kenmerkt door korte lijnen en snelle besluitvorming. Een omgeving waar volop ruimte is voor eigen initiatief.
Hoe solliciteren?: 

Dan kun je telefonisch contact opnemen met dhr. Jos Douven, telefoon 0031 6 51941954 zowel overdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur alsmede ´s avonds tussen 20.00 en 22.00 uur én op zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur.

Uiteraard kun je ook jouw motivatiebrief inclusief CV mailen naar info@matchrecruitment.eu ter attentie van dhr. Jos Douven.

Locatie: 
Regio Oost- en West-Vlaanderen
Deadline: 
14/10/2020 - 14:45 tot 12/01/2021 - 14:00