R&D Laborant

Bedrijfsnaam: 
Rain Carbon
Bedrijfsomschrijving: 
Rain Carbon Inc. (RCI) is een wereldwijde leider en innovator in de productie van grondstoffen die van cruciaal belang zijn voor de wereldwijde gebruikers van koolstofproducten en geavanceerde materialen, waaronder producenten van aluminium, staal, titaniumdioxide, coatings, kunststoffen, beton en banden. Wij zijn een innovatieve, betrouwbare en verantwoordelijke partner die de bijproducten van andere industrieën omzet in essentiële grondstoffen voor een breed scala aan industriële processen en producten. Met meer dan 150 jaar ervaring en een blik op de toekomst ontdekken we voortdurend manieren om nieuwe waarde toe te voegen aan alle industrieën die we bedienen. We bouwen aan samenwerkingsverbanden op lange termijn en verzekeren het marktsucces van onze klanten door het leveren van consistente producten van hoge kwaliteit en op maat gemaakte productoplossingen. De activiteiten van Rain Carbon hebben een uitzonderlijke reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en een cultuur van verantwoordelijkheid ten opzichte van onze klanten, leveranciers, werknemers en de gemeenschappen waarin we actief zijn.
Job
Sector: 
Chemie en farmacie
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 
 1. Uitvoeren van analyses conform het algemeen dagelijks controleplan.  De laborant is verantwoordelijk voor de juistheid van zijn resultaten binnen de grenzen bepaald in de gebruikte analysemethode.  De analyses worden uitgevoerd volgens de beschreven gevalideerde methodes
 2. De resultaten en calibraties registreren in de daarvoor bestemde logboeken of bestanden.  Alle afwijkingen vastgesteld op de onderzochte produkten onmiddellijk melden.
 3. Ad hoc uitwerken van uitwerken van specifieke taken of opdrachten waarbij een geheel project aan een laborant kan toevertrouwd worden.
 4. Statistische opvolging van bepaalde analyseresultaten
Gewenst profiel: 
 • Bij voorkeur bachelor chemie (ook schoolverlaters)
 • Brede kennis met betrekking tot de werking van analyseapparatuur en de ondeliggende fysiche en chemische processen
 • Interesse in R&D
 • Goede communicator
 • Oog voor detail
 • Doorzettingsvermogen
 • Cijfermatig
 • Teamplayer
Wij bieden: 

Uitdagende functie in een stabiele werkomgeving

Hoe solliciteren?: 

Stuur je cv  naar: didier.claassens@raincarbon.com

De eerste interviews zullen via Teams georganiseerd worden.

 

Locatie: 
Zelzate
Deadline: 
17/11/2020 - 09:15 tot 15/02/2021 - 09:15