Programmeur CNC gestuurde machines

Bedrijfsnaam: 
Gearcraft
Bedrijfsomschrijving: 
De firma Gearcraft is actief in de metaalsector en het vervaardigen van mechanische transmissieorganen en aanverwante stukken.
Job
Sector: 
Industrie en machinebouw
Techniek en productie
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

Je focus ligt op het draaien en/of frezen binnen het vervaardigingsproces van mechanische stukken binnen de metaalsector. Je analyseert de plannen om jouw werk van de verschillende stukken tot een goed einde te brengen. Je bepaalt zelf het nodige materiaal (beitels en gereedschappen) en stelt je de machines in. Daarnaast word je ook ingezet voor het programmeren van de CNC gestuurde machines zodat kleine reeksen automatisch kunnen verspaand worden.

Tenslotte kan je ook polyvalent ingezet worden aan andere bewerkingsmachines. Je beweegt je continu overheen de werkplaats en ziet toe op kwaliteit.

Je werkt aan de nieuwste metaalbewerkingsmachines en gezien het voornamelijk over stukwerk gaat krijg je de kans om van A-Z betrokken te zijn in het proces.

De grote stukken worden met rolbruggen verplaatst, waardoor jouw job geen fysiek zwaar werk inhoudt.

Onze klanten situeren zich voornamelijk in de medische sector en energiesector.

Gewenst profiel: 

We staan open voor schoolverlaters met een technische achtergrond in CNC draaien en/of frezen. Ook ervaren personen komen zeker in aanmerking voor deze vacature.

De grootste troeven zijn zelfstandigheid, kwaliteitsvol werken en flexibiliteit om verschillende taken uit te voeren.

Wij bieden: 

Je komt terecht in een klein team van ervaren metaalbewerkers. Een boeiende job in een aangename familiale sfeer en met meewerkende zaakvoerders. We bieden je een mooie verloning en de kansen om je eigen interesses verder uit te bouwen.

Hoe solliciteren?: 

Gearcraft nv
tav Hanna Simoens
Kalkhoevestraat 32
8790 Waregem (België)

TEL: +32(0)4 72 07 07 29
jobs@gearcraft.be

Locatie: 
Waregem
Deadline: 
10/07/2018 - 13:30 tot 09/10/2018 - 13:30