Productie-Operator

Bedrijfsnaam: 
Cargill NV
Bedrijfsomschrijving: 
Cargill is in 1953 in België opgericht als Cargill nv via een graanimportkantoor in Antwerpen. Vandaag heeft Cargill meer dan 1200 werknemers in dienst en dit in acht vestigingen: Antwerpen (drie vestigingen), Gent, Izegem, Mechelen, Moeskroen en Vilvoorde. We hebben verschillende en uiteenlopende activiteiten in België, waaronder de productie van voedingsmiddeleningrediënten en de verwerking, distributie en verkoop van verschillende landbouwproducten. Cargills Europese hoofdkantoor voor voedingsactiviteiten, Cargills Europese onderzoeks-en ontwikkelingscentrum (O&O) en het belangrijkste technische centrum voor Europa, het Midden Oosten en Afrika, zijn eveneens in België gevestigd.
Job
Sector: 
Landbouw en voedingsindustrie
Techniek en productie
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

Ter uitbreiding van onze fabrieken in Gent zijn we op zoek naar meerdere Productie-Operatoren ter versterking van het team.  

Als productiemedewerker coördineer en controleer je de productieprocessen en stuur je ze bij vanuit de centrale controleruimte van de productieafdeling, om ervoor te zorgen dat de producten in de gewenste hoeveelheid en kwaliteit beschikbaar zijn. In deze functie garandeer je tevens de veiligheid van de activiteiten. 

Jouw takenpakket bestaat uit: 

 • Toezicht op en bijsturen van productieprocedures vanuit de controlekamer.
 • Uitvoeren van inspectierondes om afwijkingen op te sporen. 
 • Stalen nemen en uitvoeren van chemische analyses.
 • Ondersteunen van het technisch onderhoud van de installaties.
 • Garanderen van veilige werkzaamheden en opleiden van nieuwe medewerkers. 
 • Zelfstandig kunnen oplossen van administratieve en technische problemen. 
 • Eventueel andere taken die behoren tot de functie van Productie-Operator. 
Gewenst profiel: 

Minimale profielvereisten: 

 • Diploma van hogere technische opleiding of gelijkwaardige werkervaring. 
 • Efficiënt kunnen communiceren met interne en externe contactpersonen. 
 • Toegepaste kennis van procedures en richtlijnen met betrekking tot veiligheid, kwaliteit en netheid, inclusief noodprocedures. 
 • Toegepaste kennis van procedures voor staalname en van fysisch-chemisch onderzoek in een labo. 
 • Kennis van algemene standaardsoftware. 
 • Kunnen werken in ploegensysteem. 

Bijkomende troef:

 • Eerdere werkervaring in een productieomgeving

 

Wij bieden: 

Ontwikkel jezelf in je werk en daarbuiten én kom tot bloei! 

Eens in ons team voel het aan alsof de mogelijkheden eindeloos zijn. Onze diverse bedrijfstakken omvatten een wijde variatie aan industrieën, locaties en velden van expertise. Wat je doel ook is, bij Cargill vind je de manier om het te bereiken. 

Je komt terecht in een zeer stabiele en uitdagende werkomgeving, waar tal van gespecialiseerde technische opleidingen worden aangeboden en je jezelf verder kan ontwikkelen. Jouw persoonlijke groei is van cruciaal belang voor het succes van Cargill. 

Hoewel we wereldwijd actief zijn en steeds verder uitbreiden, streven we naar een cultuur waarin de verschillen tussen onze medewerkers, leveranciers en gemeenschappen worden gewaardeerd. Je werkt voor de site in Gent waar je, dankzij de lokale persoonlijke aanpak en collegialiteit, als mens centraal staat. 

Je werkt in een ploegenstelsel (3-ploegen, 5-ploegen  of volcontinu afhankelijk van de afdeling) met een zeer aantrekkelijk basisuurloon aangevuld met heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een verzekeringsplan en de mogelijkheid tot fietsleasing. 

 

 

Hoe solliciteren?: 

We werken samen met AGO Jobs & HR die voor ons de kandidaturen en CV's opvolgt en je verder begeleidt in het selectieproces. 

Het selectieproces bestaat uit een eerste gesprek met AGO Jobs & HR, in het vervolg van de gesprekken ontmoet je de Supervisor en Manager en krijg je tevens een rondleiding op de site en je toekomstige werkplek! 

Voor meer informatie en solliciteren, contacteer AGO Gent Technics: 

Liefkensstraat 35C

9032 Wondelgem

T. 09 374 61 33 | gent.technics@ago.jobs

Via deze link kan je rechtstreeks solliciteren: https://www.ago.jobs/be/nl/vacature/695884-productie-operatoren-m-v-x?ref=664542&bidk=Y

 

Locatie: 
regio Gent-Zeehaven
Deadline: 
04/05/2021 - 13:30 tot 31/07/2021 - 13:30