Praktijktoepassingen van structurele monitoring.

Bedrijfsnaam: 
Zensor
Bedrijfsomschrijving: 
Met onze Scale-Up Zensor (www.zensor.be) zetten we ons in om het leven van productie installaties veiliger, efficiënter en langer te maken. We doen dit door data verzameld met verschillende sensoren te combineren met een doorgedreven analyse (de zogenaamde Industrie 4.0). De resultaten vertalen we in dashboards en waarschuwingen voor onze klanten. In dit veld hebben we ondertussen een mooie positie bereikt met klanten in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.
Straat + nummer: 
Witte Patersstraat 4
Postcode: 
1040
Stad/gemeente: 
Brussel
E-mail: 
info@zensor.be
Stage
Inhoud aanbod voor stage of werkplekleren: 

Met Zensor (www.zensor.be) zitten we volop in de transitie van startup naar scaleup. Voor  structuren zoals bruggen, tunnels, luchthavens... en grote industriële machines zorgen wij ervoor dat hun leven veiliger, langer en efficiënter wordt. We werken in een B2B context.

In de praktijk brengen we verschillende soorten sensoren aan in en op de structuren. We gaan ook reeds bestaande data inlezen (weer, verkeer...). Al deze data brengen we samen en gebruiken we om waarschuwingen te sturen wanneer er iets mis loopt, de resterende levensduur te voorspellen, een melding te sturen wanneer een specifiek onderdeel hersteld moet worden...

Binnen de stage maak je integraal deel uit van ons engineering team en krijgt taken toegewezen in alle fases van dit proces, van sensor-selectie tot opzetten van processen voor opvolging en analyse van de data. Een laatste aspect is het communiceren van de uitkomsten naar de klanten toe.

Gewenst profiel: 

Een ingenieursprofiel met liefst minstens 2 jaar achter de kiezen in een bouwkundig of structureel georienteerde opleiding.

Opleidingsprofiel: 
Bachelor in de bouw
Graduaat in de werforganisatie
Wij bieden: 

Een hands-on stage midden in een groeiend bedrijf dat internationaal actief is. Je maakt deel uit van een team van een 7-tal personen dat met de verschillende aspecten van dit soort projecten bezig is en wordt blootgesteld aan een breed pakket van verschillende uitdagingen. Binnen de stage wordt de kritische input van de student volledig gewaardeerd. Je maakt actief deel uit van onze lopende en toekomstige projecten.

Hoe kandidaat stellen?: 

Via email naar info@zensor.be en/of op een van de jobdagen.

Gewenste periode voor stage/werkplekleren: 
Geen specifieke vereisten
Locatie: 
Brussel
Deadline: 
woensdag, 18 november, 2020 - 11:30 tot dinsdag, 18 mei, 2021 - 11:30