Orderbegeleider Symeta

Bedrijfsnaam: 
Colruyt Group Services
Job
Sector: 
Communicatie en marketing
Creatieve beroepen
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

Symeta, onderdeel van CCX - het interne marketing- en communicatiebureau van Colruyt Group - realiseert een groot aantal uitdagende omnichannel-opdrachten voor interne en externe klanten. Als technisch-commercieel orderbegeleider ben je de link tussen de klant en onze productieafdelingen.

Bij Symeta brengen we elke offlinecommunicatie-opdracht kwalitatief en tijdig tot een goed einde dankzij jouw opvolging. Die opvolging begint bij de prijsaanvraag en loopt door tot en met de facturatie en evaluatie van het drukwerk of de digitale documenten. Daarvoor werk je vaak samen met verschillende afdelingen zoals Sales, Aankoop, Calculatie en Productie.

Je zet klantenbriefings om naar een productiedossier, zodat ons productieteam over alle technische gegevens beschikt om aan de slag te gaan. Vervolgens plan, coördineer en volg je de aan jou toegekende projecten nauwgezet op. Je treft ook de nodige voorbereidingen om een opdracht correct en op tijd klaar te krijgen voor verzending volgens de voorwaarden van Bpost. 

Voor ons dynamisch team ben jij de ideale match: je bent enthousiast, collegiaal en communicatief ingesteld. Dat komt ook van pas tijdens je vele contacten met onze klanten. Zij rekenen op jou om het gevraagde eindproduct op tijd geleverd te krijgen. Stoot je toch op een probleem? Dan pak je het snel en doelgericht aan.

Je werkt op de Brukom-site van Symeta in Sint-Pieters-Leeuw.

Gewenst profiel: 
  • Kennis en ervaring – Je hebt minstens een bachelordiploma of gelijkwaardige ervaring. Bovendien spreek je vloeiend Nederlands en Frans, zodat je in de 2 talen met collega’s en klanten kan communiceren. Ken je je weg al in de grafische wereld? Dat is zeker een pluspunt.
  • Planningskills – Je hebt organisatietalent, volgt planningen nauwgezet op en respecteert afspraken en levertermijnen.
  • Kennis van zaken – Je denkt mee met de klant en zorgt voor een goede technische en commerciële ondersteuning.
  • Initiatief – Zie je iets dat beter kan in het opvolgingsproces van onze orders? Aarzel dan niet om je idee te lanceren.
Wij bieden: 
  • Stimulerende werkomgeving – Je komt terecht in een hoogtechnologische omgeving. Symeta is een pionier op het gebied van gepersonaliseerde communicatie en gebruikt innovatieve productiemethoden.
  • Grondige opleiding – Tijdens je inwerkperiode krijg je de steun van ervaren collega’s. Bovendien kan je rekenen op een ruim aanbod van interne en externe opleidingen. Zo ontwikkel je optimaal je talenten.
  • Doorgroeimogelijkheden – Je krijgt een aantrekkelijke functie met veel verantwoordelijkheid en kan verder doorgroeien binnen Symeta of naar een andere functie binnen Colruyt Group.
  • Extralegale voordelen – Boven op je nettoloon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.
Locatie: 
Sint-Pieters-Leeuw
Deadline: 
13/07/2020 - 09:30 tot 05/11/2020 - 14:30