Opvoed(st)er v,m,x - 38u/week - bepaalde duur

Bedrijfsnaam: 
PC Wagenschot - campus Heynsdaele
Bedrijfsomschrijving: 
VZW Wagenschot vormt als Pedagogisch Centrum de draaischijf voor verschillende initiatieven op opvoedkundig en onderwijs vlak. Deze initiatieven richten zich naar jongeren en gezinnen waar gedrag- en emotionele problemen een rol spelen. Binnen PC Wagenschot kom je terecht in een pluralistische organisatie voor jongeren en jongvolwassenen met gedrags- en emotionele problemen. Wij streven er naar om samen op een methodische en zorgzame manier kansen te creëren met en voor onze jongeren.
Job
Sector: 
Overheid en social profit
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

Je bent tewerkgesteld in MFC Heynsdaele te Ronse. Deze campus richt zich specifiek naar normaal begaafde jongeren en jongvolwassenen tussen 12 en 25 jaar met gedrags- en emotionele problemen en/of autismespectrumstoornissen.   

Als opvoed(st)er  sta je in voor opvoeding en begeleiding van een groep van 10 jongeren.  Je geeft hen nieuwe kansen op een betere integratie in de maatschappij. Je doet dit door: 

  • een groeibevorderend klimaat te scheppen (basisstructuur, sfeer, inrichting en orde leefruimte, …) 
  • situaties constructief te hanteren (maaltijden, vrije tijd, conflicten, …) 
  • onze jongeren een orthopedagogische relatie aan te bieden (authenticiteit, integriteit, permanent streven naar de gepaste balans tussen steunen en begrenzen, …)
Gewenst profiel: 

Wie zoeken we? 

  • een opvoed(st)er met een groot hart voor jongeren in problemen 
  • stressbestendig met zin voor humor en een groot relativeringsvermogen 
  • in staat om de leiding te nemen over een groep jongeren om daarnaast sterk individueel te werken als individueel begeleider met je jongeren 
  • vaardig in het hanteren van conflicten en van nature een ‘teamplayer’ 

Kan je je vinden in bovenstaande eigenschappen, dan ben jij de persoon die we zoeken om mee te werken binnen onze waarderende omgeving! Als opvoeder word je ingezet in een volcontinu systeem (weekend en nachtwerk) 
We verwachten een bereidheid tot bijscholing in onze methodieken. Je hebt de Nederlandse taal onder de knie en bent in het bezit van rijbewijs type B (of bereid dit te behalen).  

Wij bieden: 

een arbeidsovereenkomst van bepaalde duur tem 30/06/23 (met mogelijkheid tot verlenging) - voor 38u/week – verloning conform regelgeving Barema PC 319.01. Tewerkstelling in een enthousiast team, met mogelijkheid tot opleiding.   

Startdatum tewerkstelling: zo snel mogelijk.  

Hoe solliciteren?: 

Stuur uw motivatiebrief en CV naar vacatures@wagenschot.be voor 5 februari met de vermelding ‘opvoed(st)er Heynsdaele’.

Deadline: 
24/01/2023 - 16:00 tot 05/02/2023 - 00:45