Opticien/optometrist

Bedrijfsnaam: 
Pearle Opticiens
Bedrijfsomschrijving: 
Pearle Opticiens maakt deel uit van een wereldwijde organisatie met meer dan 25.000 medewerkers in 44 landen. Wij zijn marktleider op het gebied van optische retail en willen hoogwaardige en betaalbare zorg bieden aan steeds meer mensen over de hele wereld. De professionele, toegewijde en klantgerichte medewerkers die centraal staan bij Pearle Opticiens bewijzen dat wij elke dag meer geven om oogzorg.
Job
Sector: 
Gezondheidszorg
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

Als opticien help jij onze klanten op weg naar een haarscherpe toekomst met de juiste brilglazen en monturen. De oudere dame die de kleine lettertjes in de krant weer kan lezen. Die jongen die dankzij die stoere bril nu eindelijk weer achteraan in de klas kan gaan zitten. De buschauffeur die weer veilig de weg op kan. Jij kent ze allemaal en ze komen graag bij je terug. Iedere klant is anders en geen oog is gelijk. Dat maakt jouw vak als opticien zo boeiend.

Jij zet jouw deskundigheid, betrouwbaarheid en gevoel voor service in bij het:

  • Uitvoeren van oogmetingen.
  • Vaststellen van correcties.
  • Adviseren van klanten. Je helpt ze bij de juiste keuze op het gebied van brilglazen en monturen.
  • Uitvoeren van laboratoriumwerkzaamheden volgens de kwaliteitsnormen van Pearle.
  • Begeleiden van de verkoopmedewerkers.
Gewenst profiel: 

Als opticien bij Pearle ga jij altijd voor het beste resultaat. Je luistert geduldig naar de wensen van je klant, voert nauwgezet oogmetingen uit en zoekt naar de beste oplossing voor ieder oog. Het is jouw missie om elke klant met een goed gevoel én een nieuwe bril weer naar buiten te laten gaan. Ook heb je voor deze vacature:

  • Een erkend diploma van opticien.
  • Een commerciële feeling. Jij ziet verkoopkansen en weet deze te verzilveren.
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
Wij bieden: 

Onze medewerkers zijn ons meest waardevolle kapitaal. Daarom belonen wij jouw inzet en servicegerichtheid graag met een interessant salarispakket aangevuld met extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, een bonusplan, maaltijdcheques,…

Hoe solliciteren?: 

Interesse? Stuur jouw cv naar HR@grandvisionbenelux.com

Locatie: 
Schoten, Borsbeek, Antwerpen-Centrum, Leuven,...
Deadline: 
17/02/2021 - 16:30 tot 18/05/2021 - 16:30