Ontwikkelen van een web applicatie voor berekening en optimalisatie van melkveerantsoenen

Bedrijfsnaam: 
Herbavita BV
Bedrijfsomschrijving: 
https://herbavita.eu/NED/over-ons
Straat + nummer: 
Avelgemstraat, 17
Postcode: 
9690
Stad/gemeente: 
Kluisbergen
E-mail: 
info@herbavita.eu
Telefoon: 
055 38 89 59
Stage
Inhoud aanbod voor stage of werkplekleren: 

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een tool die rantsoenen voor melkvee kan uitrekenen en optimaliseren. De totale voederkosten van melkvee bedragen meer dan de helft van de totale kostprijs van de melk. Om zoveel mogelijk melk te produceren aan een zo laag mogelijke voederkost, is een aangepast rantsoen nodig per ras, per diertype, per seizoen enzovoort.

Hiervoor is er inzicht en kennis nodig over de belangrijke onderdelen van melkveevoeding; die kennis hebben onze interne vertegenwoordigers. Het handmatig berekenen van rantsoenen is echter een tijdrovende en intensieve klus. Bovendien levert dit niet altijd het meest ideale rantsoen op. Bestaande tools voldoen niet aan de vereisten die wij stellen voor kwalitatieve feedback naar melkveehouders.

We zijn op zaak naar iemand die onze in-house kennis kan vertalen naar een geautomatiseerde tool die user input toelaat. Het vereenvoudigt het werk van onze vertegenwoordiger en het vergroot de winstmarge van onze klant, de melkveehouder.

Dit project omvat

  • Data Engineering: ETL’s vanuit verschillende bronsystemen (SQL server DB, Excel files,…) naar een cloud database
  • Business Analysis: je gaat samenzitten met de eindgebruiker voor het bespreken van de requirements omtrent design en functionaliteit
  • Web app development: op basis van de afgesproken requirements ontwikkel je een web applicatie in ASP.NET die rantsoenen uitrekent en optimaliseert
  • Optioneel: mobile app development: berekende rantsoenen kunnen weergegeven worden in een bestaande cross-platform app.
Gewenst profiel: 

We zijn op zoek naar iemand met de nodige kennis op het vlak van Data Engineering en Web app development. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat de stagiair een “can do atitude” voor de dag legt en iemand is die actief met ons meedenkt en op zoek gaat naar oplossingen.

Interesse in (en eventueel kennis van) de dierenvoedingssector is een plus.

Opleidingsprofiel: 
Bachelor in de elektronica-ICT: ICT
Wij bieden: 

Je komt terecht in een klantgericht groeiend familiebedrijf in een jong en dynamisch team. 

Wij dragen opleiding en ontplooiing hoog in het vaandel. 

Hoe kandidaat stellen?: 

Neem contact op met Joke Toye

joke.toye@herbavita.eu

055 38 89 59

Gewenste periode voor stage/werkplekleren: 
februari - juni 2021
Locatie: 
Kluisbergen
Deadline: 
dinsdag, 15 december, 2020 - 14:45 tot dinsdag, 15 juni, 2021 - 14:45