Online Performance Marketeer

Bedrijfsnaam: 
EN HR solutions
Bedrijfsomschrijving: 
EN HR solutions is een van de grootste gespecialiseerde partijen op het gebied van Recruitment Proces Outsourcing en Resourcing solutions. Of het om tijdelijke of structurele ondersteuning gaat, onze oplossingen zijn op maat gemaakt en hebben als doel uw recruitment beter, sneller en kosten-efficiënter te maken. Voor het aantrekken van vaste en flexibele medewerkers en interimmers. Wij opereren onder uw naam, ter versterking van uw employer brand.
Job
Sector: 
Human Resources Management
Media en entertainment
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

Wil je mooie online rekruterings- en marketingcampagnes uitwerken voor toonaangevende opdrachtgevers? Hebben PPC-advertenties geen geheimen voor jou? En ben jij een echte goal-getter? Ontdek dan snel hoe jij het verschil kunt maken bij EN HR solutions!

Wat ga ik doen?
Als online performance marketeer word jij het aanspreekpunt voor alle online campagnes die voor onze Belgische opdrachtgevers moeten worden uitgevoerd. Dit gaat van het promoten van een job via LinkedIn Job, een Facebook Ad of een job board tot uitdenken en opzetten van grote, inhoudelijke merk-, employer branding of doelgroepcampagnes.

Hierbij zijn twee zaken belangrijk: je vertrekt altijd vanuit de doelgroep en je focust op conversie.

Je start een campagnestrategie daarom altijd met het doen van doelgroep- en marktonderzoek. Als je een goed beeld hebt van de doelgroep, buig jij je over het maken van een mediastrategie. Kun je beter social media inzetten om de doelgroep te bereiken, of is het inzetten van een gespecialiseerd jobboard een betere optie? Als expert weet jij precies welke kanalen het beste werken voor de doelgroep. Uiteraard heb je een team van specialisten om je heen die jou helpen als je ergens tegenaan loopt. Na het uitdenken van de mediastrategie start je met het opzetten en activeren van de online campagne. Door de juiste targeting te gebruiken, zorg jij er als online performance marketeer voor dat je de juiste doelgroep bereikt met het bijbehorende budget.

Een belangrijk onderdeel van jouw functie is het monitoren en optimaliseren van de campagnes. Als echte marketeer duik je maar al te graag in de cijfers via Google Analytics en zo houd je in de gaten of de campagne naar wens verloopt. Heeft de campagne veel bereik gecreëerd? En hoe zit het met de sollicitaties? Sluiten deze aan bij het profiel en de wensen van de recruiter? Door goed te communiceren met de klant of recruiter zorg jij ervoor dat je altijd up-to-date bent.

Wie zijn mijn collega’s?
Je komt te werken in team Arbeidsmarktcommunicatie (AMC). Team AMC is een energiek team van bevlogen professionals waarbij iedereen zijn eigen expertise heeft. Het doel is telkens om het juiste talent te vinden en binden voor onze opdrachtgevers. Daarom werken we vanuit de expertises employer branding, concepting en design, vacatureteksten en copywriting, campagnemanagement en werken bij-sites. Voor een project kun je dus samenwerken met meerdere collega’s uit je team, ieder vanuit zijn expertisegebied. Maak alvast kennis Dario en Rob via LinkedIn. Vinden ze leuk!

Gewenst profiel: 

Een aandachtstrekker in positieve zin! Jij verrast ons met jouw strategisch inzicht, jouw drive om zaken te optimaliseren en jij durft initiatief te nemen. Jij krijgt een glimlach op je gezicht na het halen van goede resultaten voor de opdrachtgever. Daarnaast vind je het fijn om zelfstandig aan de slag te gaan, maar werkt ook graag in teamverband. Wat je verder nodig hebt:

 • Enthousiasme voor tien personen tegelijkertijd.
 • Een diploma hoger onderwijs (bachelor of master) in marketing, sales of communicatie.
 • Een bewezen ervaring in online marketing van minstens 3 jaar.
 • PPC-campagnes op Facebook, Instagram & Google kennen geen geheimen voor jou.
 • Een analytische geest.
 • Ervaring met sociale media advertenties, rapportering en dashboards (Google Analytics en Data Studio).
 • Ervaring in recruitment is een pre.
 • Ervaring met projectmatig werken en accountmanagement
 • Kristalheldere communicatie skills in het Nederlands, Engels en Frans.
Wij bieden: 

Onze Strong Originals weten het allang: EN HR solutions is de beste werkplek binnen Recruitmentmarketing. Tijd dat de buitenwereld dat ook weet! Aan de lopende band ontstaan bij ons nieuwe ideeën om de doelen van onze opdrachtgevers te realiseren. Deze ideeën komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Vandaar dat wij sterk investeren in samenwerken en het delen van expertises. Verder bieden wij:

 • Een marktconform salaris
 • Een fulltime functie (40 uur)
 • Een plek binnen een snelgroeiende organisatie waar je veel kunt leren
 • 24/7 toegang tot ons online leeromgeving EN-cademy
 • Afwisselende functie met veel zelfstandigheid en vrijheid
 • Gezellige (virtuele) borrels!
Hoe solliciteren?: 

Solliciteren?
Enthousiast? Reageer dan vandaag nog via de sollicitatiebutton! https://enhrsolutions.nl/2021/02/online-performance-marketeer-antwerpen/

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Lodi Planting, arbeidsmarktcommunicatie specialist voor België via 0487 204 112.

Over EN HR solutions
Bij EN HR solutions werken mensen die geloven dat recruitment anders kan. Elke organisatie heeft andere behoeftes en daarom bieden wij verschillende vormen van Recruitment Process Outsourcing (RPO) aan. Wij nemen de recruitmentprocessen uit handen en ondersteunen onze opdrachtgevers bij het vinden van nieuwe werknemers.

 
Locatie: 
Het adres is van het hoofdkantoor van Select HR, wat ons moederbedrijf is.
Deadline: 
18/02/2021 - 16:00 tot 30/04/2021 - 16:00