Monitor

Bedrijfsnaam: 
YES Events
Bedrijfsomschrijving: 
YES EVENTS vzw is een organisatie die opgericht werd door twee creatieve sportievelingen maar telt ondertussen al meer dan 900 monitoren die de boel draaiende houden. Wat in 2013 begon als YES Sportkampen is na enkele jaren snel uitgegroeid tot een bruisende vzw die ook sportdagen, workshops, birthdays en andere activiteiten organiseert. Doorheen de jaren hebben de YES Sportkampen zich als een gevestigde waarde op de markt kunnen plaatsen. Met behulp van gediplomeerde monitoren en een creatieve invalshoek wordt een perfecte balans gevonden tussen sport, plezier en vriendschap. Dit is het kloppende hart van de organisatie. YES Events staat nooit stil. Het huidige aanbod wordt steeds geëvalueerd en verbeterd. Er wordt voortdurend gezocht naar nieuwe invalshoeken om nog meer mensen aan te steken met hun passie voor sport en plezier.
Job
Sector: 
Onderwijs en vorming
Socioculturele sector
Jobtype: 
Studentenarbeid
Jobinhoud: 

Je vult jou dag met het begeleiden van kids bij de allerleukste activiteiten. Zei het op een kamp tijdens de schoolvakanties, of tijdens een sportdag op een middelbare school. Je zorgt er voor dat alles goed klaar staat, dat iedereen een topdag heeft, en dat erna alles terug netjes opgeruimd is! 

Gewenst profiel: 

Onze monitoren (geboortejaar van 2004 of eerder) hebben een passie voor kinderen en sport. Je bent een hele dag in de weer met de kids en zorgt voor een onvergetelijke dag vol sportplezier door leuke activiteiten te voorzien. Dat Lars wat stiller is en Emma hoogtevrees heeft heb jij al lang gezien. Je zorgt er dan ook voor dat Lars vriendjes maakt en je stelt Emma gerust dat ze helemaal veilig is in jouw handen. Nog geen ervaring? No problem: wij voorzien de nodige opleidingen!

Wij bieden: 

✅ UNIEKE SFEER

  • YES Events staat garant voor een unieke sfeer binnen zijn crew. We organiseren regelmatig uitstappen en teambuildings voor onze crew.

✅ VEEL VARIATIE

  • Er is enorm veel variatie binnen YES Events. Zo kan je onze sportkampen mee begeleiden, een sportdag naar een hoger niveau tillen of één van onze waanzinnige workshops mee ondersteunen. Elke dag is anders en telkens staan er nieuwe avonturen klaar!

✅ GROEIMOGELIJKHEDEN

  • Wij vinden het belangrijk dat je je persoonlijke kwaliteiten naar een hoger niveau kan tillen. Ben je gemotiveerd en heb je een can-do-mentaliteit? Dan geven wij jou graag de kans om hogerop te klimmen binnen onze organisatie.

✅ EXTRA CENTJE

  • Alle info over de vergoedingen van de sportkampen vind je via deze link:https://bit.ly/verdienen-kamp
  • Bekijk zeker ook onder welk statuut dat je hier werkt bij YES! https://bit.ly/kampstatuten
Hoe solliciteren?: 

EXCITED? STEL JEZELF KANDIDAAT VIA ONDERSTAANDE LINK!

Say YES to new adventures en stel jezelf kandidaat via deze link: https://www.yes-events.be/monitoren/kandidaat

Locatie: 
Onze kampen en events vinden plaats over heel Vlaanderen
Deadline: 
16/09/2022 - 11:45 tot 15/12/2022 - 11:00