Medewerker communicatie - participatie

Bedrijfsnaam: 
Stadsbestuur Oudenaarde
Job
Sector: 
Administratie
Communicatie en marketing
Overheid en social profit
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

Als medewerker communicatie sta je mee in voor de opmaak en de uitvoering van het communicatiebeleid in Oudenaarde. Samen met je collega’s beheer je onze communicatiekanalen (website, sociale media, persartikels ...) en ondersteun je de andere diensten. Zo help je de communicatie in de gehele organisatie te optimaliseren.

Als medewerker burgerparticipatie ben je de tussenpersoon tussen de bewoners enerzijds en het beleid/lokaal bestuur anderzijds. Je bent een bruggenbouwer die mensen verbindt en burgerparticipatieprojecten zal opstarten, begeleiden en evalueren.

Gewenst profiel: 
  • Je bent houder van een bachelor diploma binnen communicatie (communicatiemanagement, communicatiewetenschappen, …)
  • Je hebt minstens 1 jaar relevante werkervaring. Ervaring binnen een lokaal bestuur is een pluspunt.
  • Je bent een creatieve duizendpoot die niet alleen met woorden maar ook met beelden en acties mensen kan inspireren.
  • Je bent een krak in de nieuwste toepassingen en ontwikkelingen op vlak van communicatie.
  • Als bruggenbouwer en netwerker beschik je over sociale vaardigheden en inlevingsvermogen.
  • Je hebt een grote zelfstandigheid en kan nauwkeurig werken.
  • Je bent houder van een rijbewijs B.
Wij bieden: 

Wij bieden je een inhoudelijk uiterst boeiende en maatschappelijk belangrijke job met veel verantwoordelijkheid en een aantrekkelijk loon. Relevante werkervaring kan worden meegenomen.

Aanvullend heb je recht op heel wat extralegale voordelen: maaltijdcheques, aanvullend pensioen, een hospitalisatieverzekering, tussenkomst in verplaatsingskosten woon/werkverkeer met het openbaar vervoer, fietsvergoeding, mogelijkheden tot vorming en een ruime vakantieregeling.

Hoe solliciteren?: 

Solliciteren kan tot uiterlijk 25.05.2021 via de rechtstreekse link https://www.jobsolutions.be/register/8014, waarbij je gevraagd wordt naar een sollicitatiebrief, curriculum vitae, diploma, rijbewijs en een uittreksel uit het strafregister. Onvolledige sollicitaties op de dag van afsluiting worden niet aanvaard.

Meer informatie kan je vinden op onze website www.Oudenaarde.be. Je kan ook terecht op de personeelsdienst: personeel@oudenaarde.be

Locatie: 
Oudenaarde
Deadline: 
30/04/2021 - 15:15 tot 25/05/2021 - 23:15