Management Trainee Logistics

Bedrijfsnaam: 
TalentXperts
Bedrijfsomschrijving: 
TalentXperts is een divisie binnen de ASAP HR Group. Onze consultants zijn experts in werving en selectie, testing, assessment, HR projecten, coaching en outplacement. Onze expertise? Jouw succes!! Voor één van onze klanten zoeken wij een 10-tal management trainees voor een nationaal of Europees doorgroeitraject in het Future Leaders Program. Onze klant is een wereldwijde logistiek dienstverlener met meer dan 200 locaties wereldwijd en met focus op drie diensten: Europees Transport, Logistieke oplossingen en wereldwijde zee- en luchtvracht.
Job
Sector: 
Logistiek, transport en distributie
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

In heel  Europa rekruteert onze klant, die de kans krijgen om binnen een Management Traineeship zichzelf te ontwikkelen.  Dit traineeship loopt over een periode van 3 jaar, waarbij de trainee kan opteren voor een nationaal of Europees traject. Startend binnen  een eerder operationele rol krijgt de trainee de mogelijkheid om gedurende het traject te groeien naar meer leidinggevende en strategische rollen. Het Future Leaders Program loopt al 30 jaar en tal van huidige managers hebben dit programma doorlopen.

De trainees leren vooral on-the-job, maar krijgen ook jaarlijks een leiderschapstraining. Daarnaast is er ruime aandacht voor coaching on the job en is er per kwartaal een meeting met de coördinator van het management traineeship programma. Ieder kwartaal zijn er tevens management trainee sessies voorzien waarbij alle Europese trainees en Branch Managers aanwezig zijn en op regelmatige basis ook nog  trainee netwerk events. Elke trainee krijgt ook een strategisch verbeteringstraject toegewezen, dat samen met 2 andere trainees dient uitgewerkt te worden. Deze projecten worden vanuit de business geïnitieerd met als doel ook effectief geïmplementeerd te worden.

 

Gewenst profiel: 
  • Je behaalde recentelijk een bachelor of master in bv supply chain/logistiek/operations management/international business/...
  • Internationale ervaring, bijvoorbeeld door een uitwisselingsprogramma tijdens je studie, is een pluspunt
  • Je hebt een zeer goede kennis van Nederlands en Engels, kennis van andere talen is uiteraard een pluspunt
  • Je bent geboeid door de logistieke sector
  • Je hebt leidinggevende skills en wil op termijn graag een management functie bekleden
Wij bieden: 

Een drie jaar durend traineeship met intensieve opleiding. Dit is een unieke kans om ervaring op te doen, je management skills te optimaliseren en door te groeien naar een leidinggevende functie.  Je krijgt een vast contract bij een grote internationale speler, met een grote jobzekerheid en een interessant verloningspakket.

Hoe solliciteren?: 

Stuur je CV naar ellen.mollen@asap.be

Ellen Mollen

0471 70 16 65

 

Locatie: 
Brussel of Oostende of Europa
Deadline: 
07/02/2018 - 13:45 tot 06/05/2018 - 13:00