Management assistent aankoop colruyt Laagste Prijzen

Bedrijfsnaam: 
Colruyt Group
Job
Sector: 
Administratie
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

Jij bent de steunpilaar voor het management van de aankoopdienst van Colruyt. Je beheert agenda’s, verzorgt de administratie en maakt verslagen van vergaderingen. Ben je drietalig, goed georganiseerd en wil je werken in het kloppende hart van retail? Dan is dit iets voor jou!

Je gaat aan de slag bij de aankoopdienst van Colruyt Laagste Prijzen. In deze boeiende omgeving hou je als management assistant discreet en stevig de touwtjes in handen van de planning, organisatie en administratie.

Je biedt op elk moment de juiste ondersteuning: vergaderingen organiseren, agenda’s beheren, verslagen maken, mailings beheren … Je werkt actief mee aan doeltreffende presentaties en anticipeert op opdrachten van het management team. Stressy situaties pak je met een kwinkslag en opgestroopte mouwen aan.

Je weet van aanpakken en kan verschillende taken combineren. Je puzzelt met agenda’s, woont vergaderingen bij, doet administratief werk … Je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie en je put energie uit je gevarieerde takenpakket en vele contacten. Dankzij je proactiviteit en betrouwbaarheid groei je uit tot een steunpilaar van het management.

Je werkt in Halle.

 
Gewenst profiel: 
  • Kennis en ervaring – Je voltooide een opleiding tot management assistant of beschikt over gelijkwaardige ervaring.
  • Computervaardigheden – Je bent vertrouwd met mailbeheer en hebt een goede kennis van Word, Excel en Powerpoint.
  • Discreet en oplossingsgericht – Je werkt dagelijks met vertrouwelijke informatie, discretie is dus een must. Je bent een snelle denker, anticipeert en vindt snel oplossingen.  
  • Assertieve doorzetter – Je werkt voor verschillende managers. Ondanks de soms hoge workload blijf je kalm en behoud je het overzicht. Je bent diplomatisch maar ook assertief.
  • Analytisch denken – Je bent in staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden, ook in de schriftelijke verslaggeving van vergaderingen. Snelheid en flexibiliteit zijn cruciaal.
  • Talenkennis – Je bent drietalig: je beheerst goed het Nederlands, Frans en Engels. Zo kan je vlot samenwerken met alle interne en externe partners.
Wij bieden: 
  • Uitdaging – Je werkt met vertrouwelijke informatie en komt tijdens vergaderingen in contact met spelers op hoog niveau.
  • Variatie – Je beheert de agenda’s van verschillende verantwoordelijken, woont vergaderingen bij, neemt telefoontjes aan, bundelt informatie over een topic … Geen enkele dag is dezelfde!
  • Stimulerende werkomgeving – Je krijgt alle kansen om jezelf te ontwikkelen via allerlei opleidingen en om door te groeien binnen Colruyt Group.
  • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.
Hoe solliciteren?: 
Locatie: 
Halle
Deadline: 
14/10/2020 - 15:30 tot 12/01/2021 - 15:30