Management Assistant (met goede kennis Pools)

Bedrijfsnaam: 
Plopsa
Bedrijfsomschrijving: 
Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 7 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen opende in 2018 het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne. Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen. Vorig jaar startte in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel. Met de opening van de K3 Roller Skater kreeg populaire meidengroep K3 ook haar eigen grote themazone in De Panne. Later dit jaar pakt het park uit met de Dino Splash, een adembenemend wateravontuur door de wereld van indrukwekkende dinosaurussen. Later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren. De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar.
Job
Sector: 
Administratie
Creatieve beroepen
Facilitair beheer
Horeca en toerisme
Human Resources Management
Media en entertainment
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

Als administratieve rechterhand van de CEO van de Plopsa-groep verzeker je een adequate ondersteuning van zijn dagelijks functioneren.

Je staat hoofdzakelijk in voor het opmaken, controleren en vertalen van documenten in het Engels en Pools

Daarnaast sta je onder meer in voor het puzzelen en opmaken van de agendaplanning, voorbereiding van diverse types vergaderingen, notuleren tijdens vergaderingen en opstellen van verslagen, opmaken en opstellen van presentaties, opmaken en opstellen van diverse documenten en brieven, organiseren van evenementen (personeelsfeest, personeelsbijeenkomst start seizoen,…), opvolgen van klachtenbehandeling, verzorgen van (hotel)reservaties, enz... Hiervoor werk je nauw samen met je andere collega’s op het directiesecretariaat.

Gewenst profiel: 

Je hebt een bachelordiploma office management/management assistant op zak en reeds een aantal jaren relevante ervaring in een gelijkaardige functie. Je werkt vlot en efficiënt met de courante MS-Office toepassingen. Je bent vlot drietalig Nederlands-Engels-Pools (schriftelijk en mondeling). Noties van Frans en Duits zijn pluspunten. Je bent flexibel en houdt van uitdagingen. Je bent stressbestendig, hebt verantwoordelijkheidszin en kan snel schakelen. Je neemt initiatief en denkt proactief mee. Vertrouwen en discretie zijn een absolute must!

Wij bieden: 

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, gratis treinabonnement, …). Bij ondertekening van je contract ontvang je een signing bonus van €2500. Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingsproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Hoe solliciteren?: 
Locatie: 
West-Vlaanderen Nabij station De Panne
Deadline: 
03/09/2019 - 10:15 tot 02/12/2019 - 10:00