Koeltechnieker

Bedrijfsnaam: 
bvba Van Haver Cooling
Bedrijfsomschrijving: 
Van Haver Cooling is een jonge en creatieve onderneming met bijna 25 jaar ervaring op gebied van koeltechnieken. Onze focus ligt voornamelijk op het plaatsen van warmtepompen en dit zowel bij particulieren, commerciële klanten als binnen de industrie. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor het plaatsen van zonwering, screens en rolluiken.
Job
Sector: 
Bouw en immobiliën
Elektronica en elektrotechniek
Energie en milieu
Techniek en productie
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

Momenteel zijn wij op zoek naar een koeltechnieker voor een voltijdse tewerkstelling. Als koeltechnieker ben je in eerste instantie dagelijks betrokken bij het plaatsen en herstellen van warmtepompen bij zowel particuliere als commerciële klanten. Daarnaast kan je ook worden ingezet bij de plaatsing en kleinere herstellingen van zonweringen en rolluiken. Eens je vlot bent ingewerkt bestaat er zeker een mogelijkheid om ook zelfstandig projecten te volbrengen. 

Gewenst profiel: 

Heb je een sterke achtergrond in elektricteit en toon je interesse in koeltechniek? Ben je hands-on ingesteld en gemotiveerd om in een familiale omgeving de kneepjes van het vak te leren? Beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandse taal en kan je zowel in team als zelfstandig werken? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken! 

Wij bieden: 

Wij bieden je een voltijdse job in daguren, van maandag tot vrijdag. Je ontvangt een correcte verloning, mogelijkheid tot het volgen van bijkomende opleidingen en je bent vrij in het opnemen van jouw vakantiedagen (wij houden geen rekening met bouwverlof). Je komt terecht in een aangename werkomgeving mét werkzekerheid en een gevarieerde jobinhoud. 

Hoe solliciteren?: 

Ben je geïnteresseerd of wens je meer informatie over ons bedrijf of onze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Willy Van Haver op het nummer 0476 56 52 59 of bezorg ons alvast een recente versie van jouw CV via vanhavercooling@gmail.com. We antwoorden jouw vragen met plezier en kijken alvast uit naar een eerste kennismaking! 

Locatie: 
De werkdag start normaliter om 8u00 aan het atelier: Heirstraat 15, 9200 Appels. Van daaruit vertrek je samen met je collega's naar de werf.
Deadline: 
17/11/2020 - 10:00 tot 15/02/2021 - 10:00