Junior AR-accountant

Bedrijfsnaam: 
Colruyt Group
Bedrijfsomschrijving: 
Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.
Job
Sector: 
Boekhouden en financiën
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

Bij Colruyt Group werken we met heel wat interne en externe partners samen. Factureren en een juiste boekhouding zijn dus heel belangrijk. Jij zorgt ervoor dat dat vlot en correct verloopt. Ideaal als je houdt van werk met regelmaat in een wisselende omgeving.

Wie houdt er niet van een factuur die klopt en vlotjes volgt? Precies. En daar kom jij in beeld. Precisie en oog voor detail, dat heb je nodig om deze job nauwgezet uit te voeren. Je bent dan ook een belangrijke schakel in de klantenboekhouding.

Samen met je collega’s zorg je er o.a. voor dat de bankuittreksels, verkoopfacturen en winkelverkopen tijdig en correct boekhoudkundig verwerkt worden. Je waakt ook over de maandelijkse boekhoudkundige afsluiting van de klantenpositie. Zo kan de algemene boekhouding dankzij jou aan de slag met de juiste informatie.

Je werkt vooral samen met collega’s binnen je eigen team, maar hebt ook contact met collega’s uit andere diensten en uit de winkels. Je staat je mannetje en maakt gebruik van de kennis van je ervaren collega’s in je team en je collega’s klantenboekhouders in andere teams.

Je werkt in Halle.

Gewenst profiel: 
  • Kennis – Je bent pas afgestudeerd als bachelor in accountancy of in een andere economische of boekhoudkundige richting, of hebt ervaring in klantenboekhouding.
  • Analytisch vermogen – Klopt er iets niet? Dan zie jij dat meteen en doe je het nodige om dit recht te zetten. Je hebt dus een sterk analytisch inzicht en denkt procesmatig.
  • Klantgerichtheid – De klant staat voor jou op de eerste plaats. Je werkt dan ook nauw samen met andere diensten voor een optimale dienstverlening.
  • Operationeel plannen – Je werkt zelfstandig, organiseert je eigen werk en respecteert de timings. Want elke boekhoudafsluiting brengt de nodige deadlines met zich mee.
  • Teamplayer – Je communiceert vlot met je collega’s en werkt graag samen.  
  • Talenkennis – Je spreekt vloeiend Nederlands en kan jezelf ook uitdrukken in het Frans en in het Engels.
Wij bieden: 
  • Stimulerende werkomgeving – Je kan rekenen op een boeiende, gevarieerde job in een Belgisch beursgenoteerd bedrijf, waar je veel bijleert.
  • Permanente opleidingskansen – Je leert niet alleen veel on-the-job, je krijgt ook de kans om opleidingen te volgen, in een omgeving die niet stilstaat.
  • Groeikansen – Je krijgt de kans om door te groeien, dat kan zowel binnen accounting als binnen de afdeling Finance.
  • Extralegale voordelen – Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen, zoals winstdeelname en maaltijdcheques.
Locatie: 
Halle
Deadline: 
23/06/2020 - 15:30 tot 24/12/2020 - 15:30