Inside Sales Product Specialist

Bedrijfsnaam: 
Apem
Bedrijfsomschrijving: 
Apem, opgericht in 1952 en sinds 2 jaar onderdeel van de IDEC-group, is een producent van ‘man-machine interfaces’ producten waaronder panel & PCB switches, joysticks, LED indicators, control panels & customized producten. De commerciële uitvalsbasis voor de Benelux is gevestigd in Zaventem en telt 8 werknemers. Apem is actief in 11 landen met producties in Europa, Amerika, Azië, Noord-Afrika en een netwerk van meer dan 130 distributeurs.
Job
Sector: 
Elektronica en elektrotechniek
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

De Inside Sales / Product Specialist zal, gevestigd in het APEM Benelux kantoor in Zaventem, de accountmanagers en het distributienetwerk van de Benelux ondersteunen.

Takenpakket:

  • Telefonisch opvolgen van klanten / prospecten en offertes, hun behoeften beoordelen en rapporteren aan de accountmanagers.
  • Marketingacties zoals het contacteren van prospecten om het merk APEM-IDEC te introduceren en lokale beursondersteuning. Indien interessant, zal deze persoon een afspraak maken voor de accountmanager om de klant te bezoeken.
  • Verzoeken van klanten behandelen en de accountmanagers ondersteunen bij een reeks APEM HMI- en IDEC-automatiseringsproducten. Een regelmatig contact met de Global Product Managers voor elk van de productlijnen zorgt voor alle noodzakelijke ondersteuning. Door middel van producttrainingen wordt de kandidaat een productspecialist voor deze productlijnen.
  • Eventueel een technische ondersteuning met de accountmanagers bij de klant om de juiste technische oplossing voor elk verzoek te definiëren.
  • Op regelmatige basis producttrainingen geven bij de distributeurs en hen via productlanceringen informeren over de nieuwste productreleases.
Gewenst profiel: 

Bachelor Elektromechanica of Automatisatie of Elektriciteit of aanverwanten.

Hoe solliciteren?: 

Graag ontvang ik een recent CV naar kathleen.reynders@staffing.works.

Locatie: 
Brussel (Zaventem)
Deadline: 
25/09/2020 - 14:30 tot 24/12/2020 - 14:30