Inhouse Recruitment Consultant - Halle

Bedrijfsnaam: 
Randstad
Bedrijfsomschrijving: 
Schuilt in jou een matchmaker? Iemand die met inlevingsvermogen en creativiteit altijd recht op het doel afgaat? En zo de juiste job, kandidaat en klant met elkaar verbindt? Dan is deze inhouse consultant functie bij Colruyt Group wellicht iets voor jou! Human forward. Randstad zet wekelijks 30.000 mensen aan het werk. Hoe we daar als marktleider keer op keer in slagen? Door de strafste technologie, data en netwerken aan onze grootste troef te koppelen, onze mensen. Daar ligt onze kracht, in human forward. Benieuwd naar wat de functie van inhouse consultant bij Colruyt Group te Halle inhoudt?
Job
Sector: 
Human Resources Management
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

Als inhouse consultant bij Colruyt in Halle mag je je verwachten aan een uitdagend takenpakket. Je werkt immers mee aan de uitbouw van een van de grootste retailers van België! Omwille van de huidige context is de 'normale' ploeg van 10 sterk uitgebreid om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag van onze klant.

De inhouse is opgedeeld in drie afzonderlijke cellen, elk met afgebakende takenpakket: (1) selectie, (2) planning en (3) administratie. Een nieuwe persoon schuift altijd in op de cel selectie om nadien naar de andere cellen door te gaan. Je zal van thuis uit kunnen werken, en hebt de juiste motivatie om elke dag opnieuw te gaan voor een nieuwe matching-dag met de beoogde resultaten als gevolg. Qua uren zal je ofwel van 8u-16u30 ofwel van 9u30-18u werken; dit zal maandelijks met de collega's afgestemd worden.

Gewenst profiel: 
 • Je hebt relevante ervaring in een commerciële of administratieve werkomgeving of je beschikt over een bachelor of master.
 • Communiceren is jouw aangeboren talent en het zorgt ervoor dat je kan netwerken en samenwerken in team.
 • Je attitude weerspiegelt onze kernwaarden: positivisme, collegialiteit en professionaliteit.
 • Jouw creatief en proactief denken zorgt ervoor dat je prioriteiten weet te stellen en jouw doelstellingen verwezenlijkt.
 • Je haalt voldoening uit administratieve taken en/of je bent gebeten door rekrutering en selectie.
 • Een rijbewijs is op zich niet noodzakelijk, maar je dient je wel te kunnen verplaatsen tussen de 3 sites van Colruyt in Halle.
 • Je spreekt vlot Nederlands en je durft je uit te drukken in het Frans
Wij bieden: 

Een carrière bij een Top Employer?
Dat betekent dat jij voor ons op de eerste plaats komt in een omgeving met talrijke ontwikkelingsmogelijkheden. Als wereldwijde leider in HR-diensten zorgen wij voor een persoonlijk ontwikkelingstraject met intensieve trainingen en groeimogelijkheden.

Een vast indienstname na interimperiode met een aantrekkelijk loonpakket :

 • onkostenvergoeding van 50 euro netto per maand en maaltijdcheques ter waarde van 8 euro
 • Een hospitalisatieverzekering na 1 maand in dienst.
 • Dubbel bonussysteem
 • 32 dagen vakantie vrij te kiezen in opname
Hoe solliciteren?: 

Solliciteren kan via de vacaturepagina op onderstaande link:
https://www.randstad.be/nl/werknemers/jobs/detail/job/uitzendconsulent-halle/1022/AFASRSNL-0?keyword=%20Inhouse%20Recruitment%20Consultant%20-%20Halle&lo=444

Gelijkekansenbeleid Randstad Group
Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan de selectieprocedure.
Het intern beleid bij Randstad Group is gebaseerd op een gelijkekansen- en diversiteitsbeleid.
Wij rekruteren kandidaten op basis van hun competenties, onafhankelijk van hun leeftijd, seksuele geaardheid, nationaliteit, geloof, geslacht,handicap, etc.
Heb je een beperking? Voeg een document toe aan jouw sollicitatie zodat wij onze selectieprocedure kunnen aanpassen waar nodig (testings, assessment of interview). Deze informatie zal met de nodige discretie worden behandeld.

Solliciteer vandaag nog!
We kunnen niet wachten om jou te te leren kennen. Na je sollicitatie hoor je dan ook snel van ons.
Heb je nog vragen? Contacteer ons via recruitmentcenter@randstad.be

Locatie: 
Halle
Deadline: 
16/11/2020 - 21:00 tot 16/12/2020 - 21:00