HR Generalist

Bedrijfsnaam: 
Hays
Job
Sector: 
Industrie en machinebouw
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

• Multinational
• Generalistische HR-job
• Leeropportuniteiten 

Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de hoogtechnologische industrie. Er zijn wereldwijd 67.000 werknemers tewerkgesteld. Dit bedrijf is op zoek naar een tijdelijke HR Generalist om de HR Manager in Diegem te ondersteunen. De kans is wel groot dat het een vast contract wordt. Het HR-departement bestaat enkel uit de HRM die verantwoordelijk is voor gans het Belgische personeelsbeleid en ook gedeeltelijk voor Nederland. De cultuur is no-nonsense, matuur en gebaseerd op verantwoordelijkheid. 

De HR Generalist is verantwoordelijk voor de correcte opvolging van de HR-administratie. Je ondersteunt het personeel in het kantoor in Diegem alsook het rekruteringsteam dat zich bevindt in Nederland. Je bent de point of contact voor de werknemers en volgt de processen rond training en performance management op. Je leert alles omtrent Payroll, waarbij je in contact staat met verschillende sociale secretariaten. Je zal ook te maken hebben metexpatdossiers en -verloning.

Gewenst profiel: 

Je beschikt over een HR-gerelateerd bachelordiploma. Daarnaast spreek je vloeiend Engels en Nederlands. Frans spreken is een voordeel, maar niet noodzakelijk. Je bent in staat om zelfstandig te werken en je neemt ownershipover je takenpakket. Als HR Generalist ben je integer en beschik je over een echte hands-on mentaliteit. Je kanzelfstandig werken en leert van je fouten. Ten slotte ben je bereid om met zeer vertrouwelijke informatie te werken. Ook al heb je geen ervaring in HR, maar heb je een HR-gerelateerd diploma, dan is je cv uitermate welkom. Op lange termijn kan je ownership van HR-projecten nemen en zelfs op Europees niveau.

Wij bieden: 

Onze klant biedt een tijdelijke job aan, met optie vast, een marktconform salaris en extralegale voordelen. Je kan genieten van flexuren. Het bedrijf biedt een mooie opportuniteit om alles te leren omtrent de brede waaier vanHR-processen aan de zijde van de HR manager, die graag informatie deelt. Het treinstation ligt op 5 minuten te voet van het kantoor. 
 

Hoe solliciteren?: 

Heb je interesse in deze vaste job als HR Generalist in Diegem? Upload je cv online t.a.v. Myriam Warson van Hays Human Resources of contacteer haar op het volgend nummer: 0498/17.67.36.

 
Locatie: 
Diegem
Deadline: 
07/06/2018 - 09:00 tot 07/09/2018 - 09:00