Hands-on multidisciplinary marketing stage in Scale-up

Bedrijfsnaam: 
Zensor
Bedrijfsomschrijving: 
Met onze Scale-Up Zensor (www.zensor.be) zetten we ons in om het leven van productie installaties veiliger, efficiënter en langer te maken. We doen dit door data verzameld met verschillende sensoren te combineren met een doorgedreven analyse (de zogenaamde Industrie 4.0). De resultaten vertalen we in dashboards en waarschuwingen voor onze klanten. In dit veld hebben we ondertussen een mooie positie bereikt met klanten in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.
Straat + nummer: 
Witte Patersstraat 4
Postcode: 
1040
Stad/gemeente: 
Brussel
E-mail: 
info@zensor.be
Stage
Inhoud aanbod voor stage of werkplekleren: 

Met Zensor (www.zensor.be) zitten we volop in de transitie van startup naar scaleup. Voor grote industriële machines en structuren zoals bruggen, tunnels, luchthavens... zorgen wij ervoor dat hun leven veiliger, langer en efficiënter wordt. We werken in een B2B context. In het kader van onze groei zijn we een aantal internationale markten aan het betreden. Dit houdt in dat we een marketing en sales aanpak verder aan het ontwikkelen zijn, maar ook de strategie erachter verder verfijnen. Deze aanpak dekt zowel een luik on-line marketing als meer klassieke brochures, nieuwsbrieven en product briefs.

Binnen de stage maak je integraal deel uit van ons marleting en sales team en krijgt taken toegewezen in alle fases van dit proces, van de strategische oefeningen tot het opzetten van een campagne of document tot en met het meten en analyseren van het effect van een campagne of aanpak.

Gewenst profiel: 

Voor deze stage zijn we op zoek naar een student met ideaal minstens 2 opleidingsjaren achter de rug in een richting met een economische, communicatie, marketing en/of sales focus.

Opleidingsprofiel: 
Bachelor in het bedrijfsmanagement: Business management
Bachelor in het bedrijfsmanagement: marketing
Graduaat in de marketing- en communicatiesupport
Postgraduaat Digitaal business management
Postgraduaat digitale marketing en communicatie
Postgraduaat marketing en business development
Postgraduaat Marketingmanagement
Postgraduaat Sales en business development
Wij bieden: 

Een hands-on stage midden in een groeiend bedrijf dat internationaal actief is. Je maakt deel uit van een team van een 4-tal personen dat met de verschillende aspecten van marketing bezig is en wordt blootgesteld aan een breed pakket van verschillende uitdagingen. Binnen de stage wordt de kritische input van de student volledig gewaardeerd en je zal mee richting kunnen geven aan de manier waarop we onze campagnes uitrollen, opvolgen en verbeteren.

Hoe kandidaat stellen?: 

Via email naar info@zensor.be en/of op een van de jobdagen.

Gewenste periode voor stage/werkplekleren: 
Geen specifieke vereisten
Locatie: 
Brussel
Deadline: 
woensdag, 18 november, 2020 - 11:00 tot dinsdag, 18 mei, 2021 - 11:00