Enthousiaste jobstudent gezocht

Bedrijfsnaam: 
OPI Belgium-Luxembourg
Bedrijfsomschrijving: 
Als invoerder van OPI producten voor België en Luxemburg zetten we steeds ons beste handje voor, letterlijk dan. OPI is wereldwijd gekend voor kwaliteitsvolle hand- en voetverzorgingsproducten. We richten ons vooral op B2B, wat betekent dat onze klant voornamelijk professionals zijn met een schoonheidssalon. Ons enthousiast en dynamisch team kan je terugvinden te Neder-Over-Heembeek, tussen Vilvoorde en Brussel, en is dus makkelijk bereikbaar.
Job
Sector: 
Chemie en farmacie
Communicatie en marketing
Jobtype: 
Studentenarbeid
Jobinhoud: 

Het communicatieteam van OPI staat voor een drukke periode en kan wel wat hulp gebruiken. Jij steekt dan ook de handen uit de mouwen waar nodig. De ene dag ga je op zoek naar influencers om mee samen te werken, schrijf je een blogbericht of plan je postjes in op onze sociale media kanalen, de volgende dag plaats je de nieuwe collectie online. Wij geven je de ruimte om dingen uit te proberen en te ontdekken.

 

 

 

 

Gewenst profiel: 

We zoeken een krachtpatser, een babbelkous, een technologisch wonderkind, een handige harry, een talenknobbel en nog zoveel meer! Als jobstudent bij OPI zal geen enkele dag hetzelfde zijn. We verwachten dan ook veel enthousiasme, flexibiliteit en positieve energie binnen ons team! Heb je kennis van Indesign en/of Photoshop dan heb je alvast een streepje voor! Je kan je minstens 1 maal in de week een dagje vrijmaken om ons marketingteam te versterken. Een goede kennis van Frans en Engels is een must! 

Wij bieden: 

Een studentenjob die:

  • Echt leuk is
  • Goed is voor je persoonlijke ontwikkeling
  • Goed staat op je cv
  • Goedbetaald is
  • Flexibel is (jij bepaalt wanneer je kan komen werken)
Hoe solliciteren?: 

Klinkt deze vacature als muziek in je oren? Kruip dan snel in je pen en stuur een leuke cv en motivatiebrief naar christel@opi-belgium.be. Tot binnenkort!  

Deadline: 
05/09/2019 - 09:00 tot 03/12/2019 - 09:00