Duaal Leren - tweede fase - tweedejaarsstudenten

Bedrijfsnaam: 
Barry Callebaut Belgium
Bedrijfsomschrijving: 
Barry Callebaut is wereldleider in de productie van hoog kwalitatieve chocolade- en cacaoproducten. Wij zijn de kern en de motor van de chocoladeindustrie en het is onze missie om de nummer één in alle aantrekkelijke klantensegmenten te zijn. Wij richten ons tot bedrijven, zijn volledig geïntegreerd en bekleden een sterke positie in de landen waar de cacao vandaan komt. Naast duurzame productie willen wij ook een duurzame onderneming zijn met een duurzame groei. Dit is enkel mogelijk indien er geïnvesteerd wordt in onze medewerkers die het hart en motor van Barry Callebaut vormen. De laatste jaren merken we echter dat onze vooropgestelde opleidingen in het curriculum niet voldoende zijn om onze medewerkers zich duurzaam te laten ontwikkelen. Deze zijn Buttom Up naar boven gekomen vanuit onze medewerkers. Met de steun van ESF kunnen we inspelen op deze additionele opleidingsnoden en bijgevolg onze medewerkers een duurzame groei aanbieden.
Straat + nummer: 
Aalstersestraat 122
Postcode: 
9280
Stad/gemeente: 
Lebbeke - Wieze
E-mail: 
pauline_de_smyter@barry-callebaut.com
Stage
Inhoud aanbod voor stage of werkplekleren: 
Inhoud aanbod voor stage of werkplekleren: 
Barry Callebaut biedt 4 plaatsen aan voor werkplekleren.
Bij ons zal je steeds meevolgen met een ervaren technieker die jou de kneepjes van het vak toont.
 
Het takenpakket bestaat uit verschillende onderdelen:
 
- Het meevolgen van herstelling aan diverse machines met verschillende technologieën. 
Hier een stuk participeren in het probleem zoeken, oplossing te genereren en de herstelling mee te beleven.  Na de herstelling indien nodig een root cause te formuleren en aan de hand van de resultaten van deze analyse het onderhouds beleid bij te sturen. Dit zal gebeuren door het volgen van verschillende interne ploegen techniekers die instaan voor de korte termijn problemen 
 
- Het meevolgen en indien mogelijk al wat uitvoeren van preventief of conditioneel onderhoud op installaties of machines. Dit aan van de hand van vooropgestelde PM planning de noodzakelijke activiteiten uitvoeren.
 
- Alle uitgevoerde taken zullen moeten teruggekoppeld worden in het technisch opvolgprogramma om zo records bij te houden van uitgevoerde zaken en eventuele rest activiteiten die nog verder moeten gepland worden. 
 
- Bij al deze activiteiten moet er sterk op gelet worden dat de veilig werken en alle noodzakelijke procedures strikt gevolgd worden. Ook moeten de normen ivm voedselveiligheid strikt gevolgd worden. 
Gewenst profiel: 

Wij zoeken een gemotiveerde student die bereid is om bij te leren en die interesse toont in onderhoudstechnieken in een productieomgeving. Een positieve attitude en iemand die dingen durft benoemen en aanpakken dragen onze voorkeur. Daarnaast staan wij steeds open voor suggesties ter verbetering van onze werkwijze en machinepark. Bovendien is het essentieel dat hij/zij, net zoals al onze medewerkers, volgens strikte veiligheids- en hygiënenormen kan werken.

Opleidingsprofiel: 
Bachelor in de elektromechanica
Graduaat in de elektromechanische systemen
Wij bieden: 

- een leerzame stage waar je zal meelopen met een of meerdere van onze ervaren techniekers;

- een kans om jezelf te ontwikkelen en kennis verder te ontplooien op technisch vlak;

- de mogelijkheid om een eigen inbreng te leveren en mee te denken naar oplossingen;

- een toffe sfeer op de werkvloer - de boog hoeft immers niet altijd gespannen te staan;

- na het afstuderen een mogelijkheid aan om eventueel vast in dienst te treden in ons bedrijf.

Hoe kandidaat stellen?: 

Graag mailen naar pauline_de_smyter@barry-callebaut.com met jouw cv en motivatie.

Gewenste periode voor stage/werkplekleren: 
Tweede fase duaal leren
Locatie: 
In de grootste chocoladefabriek ter wereld in Wieze (Aalstersestraat 122)
Deadline: 
dinsdag, 12 januari, 2021 - 16:15 tot maandag, 12 juli, 2021 - 16:15