Directieassistent(e) OKay

Bedrijfsnaam: 
Colruytgroup
Job
Sector: 
Administratie
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

OKay is de buurtsupermarkt waar je snel en makkelijk boodschappen doet en waar we onze klanten met een glimlach verder helpen. Als directieassistent(e) vervul jij een belangrijke rol in de vlotte werking van onze organisatie dankzij je efficiëntie, planmatige aanpak en discretie. Een unieke job!

Als directieassistent(e) ben je de organisatorische en administratieve rechterhand van de divisiemanager van OKay. Je denkt actief mee, anticipeert op opdrachten en doet suggesties voor antwoorden of acties. Door jouw rigoureuze aanpak combineer je verschillende verantwoordelijkheden. Ook andere leden van het managementteam kunnen af en toe een beroep doen op jouw organisatorische en administratieve vaardigheden en talenten.

Belangrijk is dat je je als management assistant echt inleeft in de functie van de divisiemanager zodat je optimaal bijdraagt aan een vlotte werking en organisatie. Analyseren, anticiperen en prioriteiten stellen zijn dan ook onmisbare kwaliteiten. Net als een gezonde dosis assertiviteit.

Je werkt in Lot.

Gewenst profiel: 
  • Ervaring en opleiding – Je voltooide een opleiding tot directieassistent of beschikt over gelijkwaardige ervaring wanneer het gaat over plannen, organiseren en werken met de nodige softwarepakketten (Word, Excel en PowerPoint). Feeling met retail en het concept van buurtsupermarkten is een plus.
  • Discretie – Discretie is een absolute vereiste, want je werkt dagelijks met vertrouwelijke informatie.
  • Analytisch denken – Je bent in staat om hoofd- en bijzaak te onderscheiden, ook in de schriftelijke verslaggeving van vergaderingen. Snelheid en flexibiliteit zijn cruciaal.
  • Initiatief en zelfstandigheid – Je kan prioriteiten stellen en je neemt initiatieven om het werk optimaal te organiseren. Je bewaakt ook de agenda en durft zelf beslissingen te nemen.
  • Talenkennis – Je communiceert in het Nederlands en Frans op een professioneel niveau. Het is dus essentieel dat je deze talen zeer goed beheerst. Je hebt ook een goede kennis van het Engels om nota's en presentaties in die taal te begrijpen.
Wij bieden: 
  • Uitdaging – Je werkt met vertrouwelijke informatie, komt in contact met strategische thema’s en volgt van nabij de ontwikkelingen in een retail-omgeving.
  • Veel variatie – Geen enkele dag is dezelfde en je communiceert dagelijks met heel uiteenlopende vakspecialisten.
  • Stimulerende werkomgeving – Je krijgt alle kansen om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen via allerlei opleidingen. Je vindt bij Colruyt Group ook veel doorgroeimogelijkheden.
  • Extralegale voordelen – Boven op jouw aantrekkelijk loon krijg je tal van extralegale voordelen, zoals winstdeelname en maaltijdcheques.
Locatie: 
Lot
Deadline: 
14/10/2020 - 13:45 tot 12/01/2021 - 13:45