Directieassistent(e) Marketing Colruyt Group

Bedrijfsnaam: 
Colruyt Group
Bedrijfsomschrijving: 
Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.
Job
Sector: 
Administratie
Logistiek, transport en distributie
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

CCX, het interne marketing- en communicatiebureau van Colruyt Group, bundelt heel wat creatief talent met uiteenlopende specialisaties: zo zijn er de communicatiestrategen, fotografen, ontwerpers, copywriters, digitale specialisten, productiemedewerkers, accountmanagers en vele anderen. Eén ding heeft iedereen bij CCX gemeen: dezelfde passie voor effectieve marketing communicatie.

CCX werkt voortdurend aan straffe campagnes voor verschillende merken. ls directieassistent(e) vervul jij een belangrijke rol in de vlotte werking van onze organisatie dankzij je efficiëntie, planmatige aanpak en discretie. Een unieke job!

Als directieassistent(e) ben je de organisatorische en administratieve rechterhand van de divisiemanager van CCX. Je denkt actief mee, anticipeert op opdrachten en doet suggesties voor antwoorden of acties. Door jouw rigoureuze aanpak combineer je verschillende verantwoordelijkheden. Ook andere leden van het managementteam kunnen af en toe een beroep doen op jouw organisatorische en administratieve vaardigheden en talenten.

Belangrijk is dat je je als management assistant echt inleeft in de functie van de divisiemanager zodat je optimaal bijdraagt aan een vlotte werking en organisatie. Analyseren, anticiperen en prioriteiten stellen zijn dan ook onmisbare kwaliteiten. Net als een gezonde dosis assertiviteit.

Je werkt in Halle.

Gewenst profiel: 
  • Ervaring en opleiding – Je voltooide een opleiding tot directieassistent of beschikt over gelijkwaardige ervaring wanneer het gaat over plannen, organiseren en werken met de nodige softwarepakketten (Word, Excel en PowerPoint). Feeling met marketing is een plus.

  • Discretie – Discretie is een absolute vereiste, want je werkt dagelijks met vertrouwelijke informatie.

  • Analytisch denken – Je bent in staat om hoofd- en bijzaak te onderscheiden, ook in de schriftelijke verslaggeving van vergaderingen. Snelheid en flexibiliteit zijn cruciaal.

  • Initiatief en zelfstandigheid – Je kan prioriteiten stellen en je neemt initiatieven om het werk optimaal te organiseren. Je bewaakt ook de agenda en durft zelf beslissingen te nemen.

  • Talenkennis – Je communiceert in het Nederlands en Engels op een professioneel niveau. Het is dus essentieel dat je deze talen zeer goed beheerst. Je hebt ook een goede kennis van het Frans om nota's en presentaties in die taal te begrijpen.

Wij bieden: 
  • Uitdaging – Je werkt met vertrouwelijke informatie, komt in contact met strategische thema’s en volgt van nabij de ontwikkelingen in een marketing omgeving.
  • Veel variatie – Geen enkele dag is dezelfde en je communiceert dagelijks met heel uiteenlopende vakspecialisten.
  • Stimulerende werkomgeving – Je krijgt alle kansen om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen via allerlei opleidingen. Je vindt bij Colruyt Group ook veel doorgroeimogelijkheden. 
  • Extralegale voordelen – Boven op jouw aantrekkelijk loon krijg je tal van extralegale voordelen, zoals winstdeelname en maaltijdcheques.
Hoe solliciteren?: 

Solliciteer via volgende link: https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/16951

Deadline: 
24/02/2021 - 15:30 tot 28/03/2021 - 10:00