Development van app voor smartphone voor het uitvoeren van risico-analyse met reporting functionaliteit.

Bedrijfsnaam: 
Bureau 9000
Bedrijfsomschrijving: 
Bureau 9000 wil bijdragen aan een gezonde planeet, met een leef- en werkklimaat die goed zijn voor mens en milieu. We zijn er van overtuigd dat beslissingen van bedrijven, een grote rol spelen in het stoppen van de temperatuurstijging op aarde. Het hands-on team van Bureau 9000 staat klaar om bedrijven daarin te ondersteunen met kennis én daadkracht: een aangepast preventiebeleid na screening en analyse, veiligheidsopleidingen op maat of een complete energieaudit om het bedrijf CO2-neutraal te maken? Wij doen dat!
Straat + nummer: 
Grotesteenweg Noord 1 bus 4
Postcode: 
9052
Stad/gemeente: 
Zwijnaarde
E-mail: 
simon.paepen@bureau9000.be
Telefoon: 
0486 39 85 09
Stage
Inhoud aanbod voor stage of werkplekleren: 

We bieden een stage aan voor een student bij voorkeur uit een IT gerelateerde opleiding voor het meedenken, meedoen en meeontwikkelen van een app voor de smartphone. Deze app zou in eerste instantie gebruikt worden voor het uitvoeren van risicoanalyses op elektrische installaties waarbij een checklist wordt afgewerkt, foto's gemaakt worden en de risico's berekent worden. De uitkomst is een volledig afgewerkt en gegenereerd rapport op het einde van de informatieverzameling.

Gewenst profiel: 

We zijn dus op zoek naar iemand met een sterke IT achtergrond die overweg kan met het ontwikkelen van apps en dus programmeertalen alsook indien mogelijk ook een affiniteit met elektriciteit. Zodoende kan een gebruktvriendelijke app ontwikkeld worden die zowel op IT vlak als op bedieningsvlak aan de vereisten voldoet. Ook wat databases betreft zou de student wel wat moeten beheersen zodat er evntueel een online loket kan opgezet worden waar de data kan opgevolgd worden door de eindgebruiker.

Opleidingsprofiel: 
Bachelor in de elektronica-ICT: Electronica
Bachelor in de elektronica-ICT: ICT
Wij bieden: 

Een aangename stageomgeving binnen een organisatie die sterk bezig is met duurzaamheid. We zijn niet op zoek naar een afgewerkt product voor onze noden maar willen graag input voor dit priject en staan open voor innovatie ideeen. De moeglijkheden zijn niet enkel beperkt tot dit project maar er kunnen ook andere projecten naar voren komen.

Hoe kandidaat stellen?: 

Via mail en/of telefoon. Via een gesprek bekijken we wat de verwachtingen zijn van beide kanten en of er een match is.

Gewenste periode voor stage/werkplekleren: 
vanaf nov 2020 tot juni 2021
Locatie: 
Zwijnaarde
Deadline: 
maandag, 12 oktober, 2020 - 14:15 tot maandag, 12 april, 2021 - 14:15