Consulent Sociale Zaken / Maatschappelijk werker (2 functies)

Bedrijfsnaam: 
Gemeente Liedekerke
Job
Sector: 
Communicatie en marketing
Consultancy
Creatieve beroepen
Logistiek, transport en distributie
Maatschappelijke dienstverlening
Media en entertainment
Overheid en social profit
Socioculturele sector
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

Je maakt deel uit van ons team van de sociale dienst binnen de cluster inwoners. De sociale dienst van Liedekerke bestaat uit 1 diensthoofd sociale zaken, 7 maatschappelijk assistenten, 1 activeringsbegeleider en 1 coördinator back office.

Toelichting

Gezien meer en meer mensen ten gevolge van de Oekraïense vluchtelingencrisis, de stijgende energieprijzen en de naweeën van de Coronacrisis hulp zoeken bij het Sociaal huis, versterken wij ons jonge, dynamische en gemotiveerde sociale dienst graag met 2 extra collega ’s.

Dit kan als maatschappelijk werker of als consulent sociale zaken waarbij je de maatschappelijk werkers van onze sociale dienst ondersteunt in het opvolgen van bepaalde dossiers, taken en/of projecten. Zowel als maatschappelijk assistent als in de rol van consulent sociale zaken sta je in voor een kwaliteitsvolle en efficiënte dienstverlening die de burger in staat stelt een menswaardig leven te leiden, de burger ondersteunt om zijn of haar noodsituatie(s) te verbeteren, de burger helpt om zijn of haar zelfredzaamheid te behouden of vergroten en de maatschappelijke inclusie van elke burger nastreeft.

Gewenst profiel: 
Wij bieden: 
Hoe solliciteren?: 
Locatie: 
Liedekerke
Deadline: 
30/06/2022 - 11:00 tot 28/09/2022 - 11:00