Conference Tool - Stage

Bedrijfsnaam: 
Axxes
Bedrijfsomschrijving: 
Axxes (Best Workplace™ 2020) is een ambitieuze IT-consultancy organisatie met een kantoor in de Ghelamco Arena (MeetDistrict) te Gent. Vandaag vormen we een topteam van meer dan 180 sterk technische consultants. Onze mensen werken aan uitdagende IT-projecten (binnen software engineering, testing, infrastructuur en data) doorheen gans Vlaanderen en Brussel. Hierbij zijn we ons bewust van de noodzaak om te blijven investeren in wat onze consultants samenhoudt: Uitgebreide knowledge sharing momenten, competence centers, interne trainingen, workshops, conferenties, skireizen, … zijn hier alvast voorbeelden van.
Straat + nummer: 
Ottergemsesteenweg – Zuid 808 – Bus 300
Postcode: 
9000
Stad/gemeente: 
Gent
E-mail: 
quinten.kennes@axxes.com
Telefoon: 
0491 23 25 24
Stage
Inhoud aanbod voor stage of werkplekleren: 

Jaarlijks zetten wij onze eigen conferentie Haxx op, dit is een conferentie van eigen kweek, georganiseerd voor en door Axxes IT Consultancy. Waarom doen we dit? Volgens ons is IT all about knowledge sharing ! Kennisdelen en anderen inspireren, het zit in ons Axxes DNA. Wat ontstond vanuit een behoefte om kennis te delen binnen 1 competentiedomein, is vandaag uitgegroeid naar een volledige cross-competentie kruisbestuiving. Naast het aspect van kennisdelen, is het ook de ideale gelegenheid om onze medewerkers een platform te bieden om op professioneel en persoonlijk vlak zichzelf te overstijgen.

Axxes hecht veel belang aan het delen van kennis. We merken dat beroep doen op eigen

mensen rendeert, niet enkel krijgen anderen er zo een pak praktijkkennis bij maar geven we ook extra betekenis aan hun job binnen Axxes.

Daarom is het voor Axxes belangrijk om een duidelijk overzicht te hebben van alle mogelijkheden die onze mensen kunnen opzetten en voor welke doelgroep(en) deze geschikt zijn. Dit kan gaan van een gastcollege, Competence avond, workshop, …

Concreet willen we dit overzicht gegoten in een applicatie die jij zal ontwikkelen. Hierbij houd je rekening met de 2 partijen die gebruik zullen maken van de app. Enerzijds heb het deel voor de consultants die input voorzien: onderwerp, omschrijving, doelgroep, duur, … ingeven. Anderzijds heb je HR/Competence Coaches die moeten beschikken over een lijst van alle mogelijkheden.

We laten je vrij, om in overleg met jouw coach, te kiezen welke technologieën het meest geschikt lijken om deze applicatie te ontwikkelen. Je tekent samen een software architecturaal plan uit, zal het implementatieproces opzetten en organiseren via de SCRUM-methodiek. Mogelijks krijg je hierin een eerste kennismaking doormiddel van een Axxes Scrummaster. Technologieën die je hierin kan gebruiken zijn: React/ Angular, Java/dotNet, MongoDb/MySql, AWS/Azure, ….

Noodzakelijk zal jouw inspraak, durf en ondernemerschap worden in de uitwerking van deze applicatie. Je neemt initiatief om met de juiste mensen rond tafel te gaan om zo alle vereisten en extra functionaliteiten in kaart te brengen.

Je start ‘from scratch’ en bouwt de applicatie in technologieën die jou het best geschikt lijken. Je krijgt technische ondersteuning en opvolging door een (senior) consultant en kan beroep doen op een gans Software & Data Competence Center  om jouw vragen aan te richten. Zij zullen je een ganse stage bijstaan en zijn tevens jouw eerste technische aanspreekpunt.

Gewenst profiel: 
  • Studenten met een IT achtergrond (Computer Science, Informatica, …) die schitterende code schrijven
  • Communicatieve studenten die uit hun stoel durven komen
  • Studenten met zin voor initiatief en verantwoordelijkheid
  • Durvers die zaken naar zich toe willen trekken
Opleidingsprofiel: 
Bachelor in de elektronica-ICT: ICT
Bachelor in de toegepaste Informatica
Wij bieden: 
  1. Een technische en ambitieuze uitdaging
  2. Coaching door Axxes-consultants
  3. Knowledge sharing  door een deelname aan Haxx & Competence Centers
  4. Vrijheid en mogelijkheden tot initiatief
  5. Een mooie accommodatie in het MeetDistrict in de Ghelamco Arena
Hoe kandidaat stellen?: 

Stuur dan zo snel mogelijk jouw CV door naar Quinten Kennes (quinten.kennes@axxes.com) Hij nodigt je graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek.

We kijken er alvast naar uit!

Gewenste periode voor stage/werkplekleren: 
Semester 2
Locatie: 
Ghelamco Arena, Gent
Deadline: 
vrijdag, 16 oktober, 2020 - 14:15 tot donderdag, 14 januari, 2021 - 14:00