Automation & commissioning engineer

Bedrijfsnaam: 
Trevi nv
Bedrijfsomschrijving: 
TREVI nv, gespecialiseerd in milieu- en energietechnologie, is reeds meer dan 25 jaar actief in binnen en buitenland. Wij zijn een bedrijf in continue groei met een 100-tal werknemers. Waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties behoren tot onze specialiteiten. De volledige engineering gebeurt binnen onze organisatie. Zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden door onze medewerkers voorbereid en uitgevoerd.
Job
Sector: 
Energie en milieu
Industrie en machinebouw
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

In samenwerking met de projectleider, sta je in voor de voorbereiding en opstart van nieuwe installaties (biogasinstallatie, water- en luchtzuivering): 
Vanuit de functionele analyses die je opgesteld hebt, ontwerp en programmeer je de software en de bedieningsschermen (PLC, meettoestellen, frequentieomvormers, HMI, …).Hierna blijf je betrokken bij het project om de installatie te testen en mee op te starten en eventuele opstartproblemen te verhelpen. Daarnaast geef je ook service bij problemen met bestaande installaties en ga je indien nodig bij de klant ter plaatste. 

Gewenst profiel: 
  • Je hebt een bachelor diploma elektromechanica, bij voorkeur optie automatisatie.
  • Ervaring met PLC of HMI is een pluspunt. 
  • Je bent erg hands-on en niet bang om naast het programmeren ook de handen uit de mouwen te steken.  
  • Je bent gedreven, leergierig en hebt een stevige portie logisch inzicht.
  • Je bent communicatief en werkt graag in teamverband.  
  • Sporadisch in het buitenland werken schrikt je niet af
Wij bieden: 

Bij Trevi nv kom je terecht in een duurzaam en groeiend bedrijf met een aangename werksfeer. Je krijgt een uitdagende job, met de nodige ondersteuning van collega’s. Wij bieden de nodige opleidingen aan, die je in staat stellen te groeien in je functie. Daarnaast bieden we je een vast contract, een marktconform salarispakket en extralegale voordelen. 

Hoe solliciteren?: 

Interesse? Stuur je cv en motivatie naar hr@trevi-env.com!

Locatie: 
Gentbrugge
Deadline: 
07/05/2018 - 16:30 tot 05/08/2018 - 16:30